Thursday, June 11, 2009

Reception

Reception buat blah malam, sebab utama tak nak panas..hihihi
Owh my SIL ni suka ya amat ngan kaler biru, nikah biru, sanding pun nak biru gak.. ;)

Yeay dah siap, Zepul (adik bongsu) jadi pengapit hihi

Sama cantik sama padan, congrats Sis Ina & Bro Mush!!
Semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat.

Kek ni disponsored oleh anak muridnya.
Bestkan dapat free, bukannye murah kek kawin skang ni.
Akak ku ni cikgu sekolah

Nak bgtau, Mummy dimakeoverkan sempena hari kejadian ni.
Cantik tak kawan2..??
Memandangkan tak reti nak makeup (brg makeup pun takde)
haruslah orang yang bertauliah je mencontengkan mukaku ini
Kali ni takde pose comel plak dari Zahra huhu. Sibuk main ngan cousin dia.
Comel je berbaju kurung anak daraku ini. Pic terakhir haruslah weols kan....

Amatla penat tak terkata kiranya, balik terbongkang.
Alhamdulillah selesai sudah majlis perkahwinan akakku ini.

Pasni bertandang ke Alor Setar.. bestnye jalan2.. kalau mau kirim ape2..bgtau k

35 comments:

Zetty84 said...
This comment has been removed by the author.
Zetty84 said...

Amboi...melaram sakan akak yer...
ayu gitew... ;p
zara pun, cute jer pakaui bj kurung..
wah...meriah sgguh yer wedding diorang...

Zuhaini said...

wah.. cantik la make over itu! :) cun!

alahai zara, comelnya...

-pengantin perempuan pun cantik!

-kek pun cantik..

kesimpulannya semua cantik lah! hahah :)

CT NORAMIZA said...

cantek2 dimakeover, sekali sekala apa salahnya, barulah glamer sama ngan pengantin :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah cantik2..syoknya main conteng2 wajah..teringat zaman study dulu2 :P

Queenin Murni said...

wow! mommy pulak mcm pengantin nih!! theme girls=pink guys=purplr ke???

mEiZ AraNda said...

hehhehe
cantik laa mummy make over...;)
sweet lagi2 dengan pink sedondon ngan dak kenit tue..;p

nak g aloq staq ke?
bestnyer...suke g sana...orangnyer ramah2.....;)

ikiqzana said...

nmpak sedap kek kt atas tu..
comey nyer zara pakai baju kurung..

A.R.A.S.H. 910 said...

makeup u flawless..i like!

zZana said...

mummy zara punyer make up best!!

linahilmin said...

1.pengantin sama cantik sama lawa..
2.kek tu cantik sangat!
3.makeup u cantikkkkk gila! nampak berseri sangat!
4.baby zara yg comelllsssss!
5.lawa amanda tu, nampak mcm kecik, rupanya just nice... urmmm, ni yg kena masuk list nih!

[-suziey-] said...

sama cantik sama padan pengantin...zara pn comellll je berbaju kurung..mcm mama dia..hehe:p
waaa bestnye dalan2 alor staq:p

neezareef said...

wah yati..lawo la mekapnye....

honeylanz said...

yati, cun la make up mcm ni n clutch tu matching dgn baju..

mrsharis said...

beb..aku rasa pas ni ko kena beli mekap set..mmg cun.
Beli tau..
(pepandai jer aku nk suruh2 kan)

~Eila @ Along~ said...

wahh...yati..comeyla kena mekap..nampak natural je..pandai tukang mekap tu..neway..bj kurung zara tu cantikla...sesuai ngan die...

CintaKu Iman said...

alah comey nyer zara..yati pun cun melecun cam anak dara gituss...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow sedondon sker nyer ehehehe
anna baru rayer thn neh beli baju sama kaler ber3 ahahaha poyos raya llambt agik wakakka

MeL said...

santek la u make up :) yati, nk pinjam zara jap nk gomol2 cium dia bole? hehe..

| eus | said...

yg baru la dikatakan 'gojes.. ekekeke.... teringin lak di makeover gak!!!

Zihan Naszeri said...

hohoohho..nampak dah...sgt matching hokeh

::::LAdY FAFA:::: said...

selamat pengatin baruuuu ;D

Mya Elzara Batrisya said...

Yati... ..berseri sgt muka yati bila makeup mcm tue... nampak sweet lah..

amboi zara sedondon dgn mama dia.. kiutnyer...

Dee said...

cantiknyer makeover tu..pengantinnyer pun..u look blue..hihihi..

Nadia Dzai said...

cantekkkk makeover itu!!! :D

Mummy Dasy said...

sakan melaram anakbanak sedondon suke tau tgk zara pakai kurung comel....
lawa pengantin

~~ciklinn~~ said...

amboi2 melaram sakan ha... tapi yg pasti awak sgt2 cantikk okeyyy...

suka sgt tgok baju perantin tu sgt2 menyerlah dgn pelamin putih tu... tahniah pada dorang yer..

Mrs LVoe said...

lain yea muka yati.. lawa tau makeover tu. sesuai sgt!

Aida Narina said...

cantik make-up. kalau i pakai sendiri kene 1-2 jam dok depan cermin sampai lenguh :p :p
btw nice job done by tukang make-up :)

Nurhayati said...

terima kasih pada yang memujiku yang cantik bila dimakeup.. hihi.. semua tu cantik luaran je.. sebenarnye tak cantik pun. hehehe

pasni nak ke Alor Staq plak, tapi tak tau nak pakai ape huhu

mamazana said...

wah... cantiknya make over itew!!!

ala mummy, kalau x make up pun mumy still nampak cantik jugak tau!!!

mummYaeesh said...

ala comeynye mummyzara dimakeover! cun2!

nape uols tak pakai purple gak ek mcm hubby?

azzah husna said...

alamakkk.. lambat lah i nak buat puji-pujian..tapi siyeslah yati, hampir tidak kenal..cantikkk.. :-)

mummy_adam said...

zara sgt cute in pink.. geram nyerr.. nnt jumpa nk kiss myk2 boley... hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain lagi ya mummy zara.. so nice gitu.. heh..heh..heh.. cantik la baju pengantin.. i like.. blue too