Wednesday, February 11, 2009

Sama tapi tak serupa

Smalam masa tengah tgk pic kat pc tetiba nampak gambar kami masa baby..
gambar ni kitaorg guna tuk kad kawin..hahaha lawak la pulak..

+

= ni masa Zahra 5bulan, penat weh nak amik pic dia, tak leh dok diam, sibuk nak amik camera.
hmm... Zahra ikut sape yerk??!! =)


18 comments:

aLeenA Adli said...

aduhai,zara ikut posing mummy n daddylh.comey2.hehehe..betul2 samalh akak..sy br plan nk buh pic sy waktu kecik kt kad kawin sy..hehehe..ceh,mcmlh nk kawin skg..(*_^)..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tapi mummy ngan daddy nyer tangan tak leh tangan zara..hihihi..zara the best!hahaha..larikss..

norainiammran said...

mak ai.. zara tangan berketul macam malik noor.. hehehh..

zara muka campur2 laa... mummy pun ada, macam daddy pun ada gak...

tapi, tang mulut mmg macam mummy

A.R.A.S.H. 910 said...

how cute :) *wink*

nurulzia said...

sume2 pun chomel

DaZzlingLilLy said...

a'ah ada 50-50 zara copy gaya and muka daddy n mummy dia...

Anonymous said...

eh tengok mummy dia tangan macam ada ketul-ketul jugak. tapi zara lagi hebat. :)

Anonymous said...

i think 50-50 tapi yang kompem rambut mmg tak ikut mummy dia hahaha.. tapi mata tu mcm his daddy

honeylanz said...

tiga2 posing gaya yg sama...hmmm zara ikut mummy kut

CoNniE said...

Rambut - Daddy
Mata - Daddy
Hidung - Mummy & Daddy
Mulut - Mummy

Heheheh...

Mardiah Mohamad Thani said...

comei nyer die

Mardiah Mohamad Thani said...

dtgla to my blog. hope to be frens http://chocolatesmodels.blogspot.com

partimejob said...

comel2...zara ada rupa dua2 mummy n daddy...

a-as said...

3 baby comey! ;D

cikgu_anna said...

suka nengok foto lama nih kan.
zara vs mommy la especially mulut tuh!!
tomei la....:)

atty's said...

zara sama mcm picture yg ni 2..

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

ikot mummy dia lah ..
confirm...

eya said...

zara ikut dedua..hehe..

salam kenal