Monday, February 9, 2009

Cuti-cuti Malaysia

Cuti 3 hari ni, kami gi Batu Ferringhi. Stay kat Lone Pine Hotel 3D 2N.
picture taken from Lone Pine Website Our lunch, memang timing tul, sampai2 bilik je dah ada makanan.. Dlm bilik ni paling suka dressing table dia, klasik giler.
Habis makan, terus salin baju nak lepak kat pantai.
Memang kitaorg tak kemana dok kat pantai je.. menenangkan minda yang serabut kat KL =)

Zahra layan laut.. ilangkan stress.. eh stress ke Zahra hihihi




13 comments:

honeylanz said...

wahh..best makan makan angin tepi pantai..lama dah x pg penang..last pg feb07..

A.R.A.S.H. 910 said...

wow bestnya..teringat masa g sana, stay kat holiday inn. huhu :)

CoNniE said...

hamboi... merenung jauh Zara tgk pantai... merenung mase dpn kot.. hihihihi...

Cuti 3 hari aku keje.. huwaaaa...

Queenin Murni said...

heheh..cutenyer pakai swimming suit!! llalalal!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comelnya pakai swimming suit..saya pun nak suh ummi belikan jugak laa..sonok x bercuti?

xoxoxo
Nuha.

Nurhayati said...

honeylanz: wah lama dah tu tak ke penang.. pe kata pasni cuti2 kat penang lak.. :)

arash: hmm holiday inn pun best.. tapi dah fully booked. huhu

heny: ha Zara merenung masa depan dia..ape dia renung pun taktau..renung2kan..hahah

queenin murni: nanti adam pakai swimming trunk lak ek.. :)

ellismie: ha nanti suh ummi belikan tuk Nuha ek.. pastu jom join Zara swimming.. bole ke ummi..?

mummysyafie said...

ya ampun badan dier..hihihi..ketui² je

Izzlorna said...

wahwahh Zaraaa..siap pakai swimming suit gituuu ;p seksiii lerrr..hehe...comeiii laaa sgttt :)
fuiiyoo cuti2 smp ke utaraaa nooo...besttt yer dpt rilis tensen...hihihiii...

Nurhayati said...

marina: huhuhu bile la nak ilang ketui2 tu...

lorna: kalau mak dia pakai swimming suit kang pengsan lak org tengok.. seksa..hahaha. tu cuti yang tak diplan.. esok nak gi mlm tu baru call tanye bilik kosong.. gilos tul kan..hihih

partimejob said...

wah..cuti2 mesia lagik yerk...bertuah zara dapat mummy n daddy suka bawak g jalan2

nurulzia said...

yatt..bestnye....erm, nak mintak petua bole?regarding pregnancy..coz skang nurul takle minum langsung soya which used to be my fav drink before..tak tau nape..nak baby yg chomel mcm zara..huhuhu

Nurhayati said...

kak tie: baru sorang ni kakti ok la kot nak heret kemana2.. kot nanti dah besar dah sekolah susah la plak nanti.. hihi

nurul: nak petua ketul2 ke hihihi bole2x

Herita said...

Waaahhh.... Bestnye g pantai!!!
Comel gler zara..... :D