Wednesday, February 25, 2009

Suka menyibuk

Kalau orang baca paper, dia pun sibuk sama.. macam la tau baca hihi

11 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bleh geng ngan Nuha ni..abes laa kalo dapat paper.. :D

A.R.A.S.H. 910 said...

how sweet =)

honeylanz said...

aeiry lak akan duduk atas paper tu kalu kita bc sambil bentang atas floor..

a-as said...

tangan zara tu geram lah..berketak2.

mummYaeesh said...

oklah tuh! (sambil buat gaya saida af katanye)
tgk2 gambar yg ada dulu...next week pandai la dia baca tu...woohoo..
ntah2 sign bile da besar jd wartawan hiburan kot!tu paper hiburan ke??whoops lariks..

julia said...

gulung ker baca tuu.. hehee
eh hubby u tuu nampak cam heavy smoker laa.. ek??

Nurhayati said...

ellismie: elok la geng bedua hihi pastu habis paper tuh dia hancurkan huhu

arash: sweet tang mana pun tak tau haha

has: sama gak le ngan zara, kalau paper tu kat bawah kat situ la dia nak duduk..punye byk tempat lain..sabar je la..huhuhu

a-as: huhuhu camne nak ilangkan ketak tu...

mummyAeesh: paper tu coffee beans nye..byk citer pasa sport..jadi pengulas sukan agaknye.. hihi

julia: gulung nak rendam..pastu wat minum hihi.. zaf tu leh tahan gak smoke nye tapi tak la heavy sangat.. skang dia dah tukar light ok la tu..nak benti drastik tak leh.. ;)

littlemama said...

suka baca paper ek.. sama cam izzah la.. bila babahnya pegang paper dia pun sibuk nak tarik.. bila babah pegang pen dia sibuk nak ambik.. cute baby camni kan!

Mrs Jaja said...

comel!! tak sabar nak tunggu rayyan besar..

nurulzia said...

wah..anak yg bijak...:)

Nurhayati said...

littlemama: bole sangat geng ngan Zara cam tu.. bole kawan ngan Izzah ni..

mrs jaja: esok Rayyan besar jadi budak bijak.. =)

nurul: amin... harap2 masin mulut ibu mengandung..hihi