Tuesday, February 10, 2009

Reward: Friendship [CLOSED]

Note: Only in my follower list entitled to get free gift.

**Alahai kawan2ku sekalian.. betul tak tipu..kalau nak email yer..
kalau taknak pun takpe hihihi.. tetiba bermurah hati itu je.. hihi**

To All My Fwennnnnnnn (in Followers list),
.
.

Sila lah email details korang(nama, alamat dan no.tel)
sebabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Ada 'gift' sebagai tanda terima kasih kerana sudi menjadi kawan2 cyberku.
Thank youuuuuuuuuu

RSVP until 12/02/09, ceh cam booking ticket plak..
bukan ape senang nak wat preparation hihihi

29 comments:

aLeenA Adli said...

akak,klu mcm sy ni,tiap2 ari dok ngadap muka akak..dpt gak ker adiah??hehehehe..

Nurhayati said...

boleeeeee walaupun hari2 nampak hahah..

aLeenA Adli said...

hehehe..so nk kena tggal details gaklh nie ek..

adex-aieda said...

nak dapat gift apa ni kak...
cam syiokkk jerk...

Annaster said...

Yati,
serius kah?

mummysyafie said...

kiter termasuk sekali ke mama zahra?? ngeh..ngeh..

A.R.A.S.H. 910 said...

wow..bagusnya! oyeah oyeah..haha

A.R.A.S.H. 910 said...

tp kan apa itu email add??

Annaster said...

Yati,
bukan x caya.. cuma pelik..
but then nak nak..
yummy

Izzlorna said...

yeyehhh..sy pun include sekalii ehhhh ;p heeeeee...emel sy rasanya akak dah tau...kihkihkih...
tq kak :)

norainiammran said...

bestnya.. nak!!!!

CoNniE said...

nak jgk.. tp nak email kat maner?

mrsharis said...

Wah yati..
ada gift segala gitu..hehe

Bestnya..ini yang buat aku nak browse blog ko tetiap ari ni..haha

Btw, mana email addressnya?

Mrs LVoe said...

ade FM utk sha yea. hehehe

a-as said...

ehehe..semua ngaku jadi kawan u lah termasuk I..
suka..suka..

honeylanz said...

nk jugak..check email ye.

nydia-mama akif said...

kite kawan kan..hehehe,nak gak!nak gak!hehehe....cam budak kecik je

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah...syoknnya...nanti kiter email k..

Aspa said...

akak pn nk la..mobile bergerak kan, hehehe...alamat, no tefon, ketinggian, sume dh tau kan kan kan ???

aLeenA Adli said...

ceh,k.laila ni..hehehehe..nk join d group??sila2.jgn malu2..;DD

Liza said...

nak gak hadiah, kita dah hantar details..

Sidratul Muntaha said...

betoi ka ni?
cam tak caya jer no?

misyamansor said...

btol ke?? wahhh...bestnye..ape ye hadiahnye.. :p :p :p cube check email...hehe...

Imah Ishak said...

Adeq, aku dah email...ho ho

bherkk said...

.....hiii...hiii....nak join gak....

I dah anta detail......check e-mail k....

TQ

Queenin Murni said...

kalau takde dlm follower list tp nak hadiah gak bleh ke?? heheheh!

nur said...

nk gak adiah!!!

atty's said...

alor..kty terlepas le..tak pasan pun..sbb bz..nak diah gak..uhuhuh.tk dpt..diah..

lainkali kalo nak kasidiah email kty ye

attyalong@yahoo.com.my

Ismi Umar said...

Ti, akak dah terlepas date. Boleh consider le kan sebab akak cuti. Hari ni baru start keja