Thursday, February 12, 2009

S.O.R.R.Y


Smalam petang baru perasan yang IMC voucher tu last day nye adalah semalam.
Pada yang dapat voucher lambat sorrryyy sangatttt2x.. Ya Ampunnn...
nanti kalau ada lagi dapat voucher i will inform uollss ye.
Tak kisahkan voucher ape pun, Jusco?? Metro??

Maka dengan semalam itu jugak, aku ngan Zaf gi KLCC utk habiskan voucher faveret dia.
Kami dating bedua sekejap, Zahra tinggal kat umah maktok hihihi Ampun lagi..
Barang belian adalah utk suami tercinta, blanje dia sbb dapat bonus..
(punya la lama baru nak beli. Ya Ampunnn huhuhu)
Ha pada 3 orang daku mintak maaf: Kawan2, Zaf, n Zahra. Maafkankuuuu

5 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

bestnya g shopping *wink*

NUR ZIHAN NASZERI said...

suda dapat bonus yah?
ape utk tuan dapat bonus neh??

a-as said...

wow gucci? ralph lauren?
nanti time dia dpt bonu$ belanja u plak kan!

nurulzia said...

bestnye shopping.. i dah lama xshopping..lagi 2 minggu baru bonus nak masuk..huhuhu..yati, tapi kan sejak pregnant kan, tetibe i jadi mls nak shopping..nape yek?so not me..

atty's said...

beshnya sopink hah..