Thursday, February 26, 2009

Ladies Night

We had a dinner at TGI Fridays, The Curve.
I really enjoy and fun with u babes.
(Tak tau nape asik curve je.. psstt dekat ngan umah haha. Kalau korang nak makan sama jom datang Curve ok.)
Dapat purse hanger dari Sue. Thank youuuu muahhss
I lioke that blink blink *wink*

10 comments:

a-as said...

purse hanger?..tp cam mana kedudukan dia tu..i tak pernah tengok (jakun). hheh..

nurulzia said...

bestnye..bile turn nak mkn ngan i pulak ni?selalu je pi d curve tu tapi xpernah jumpe kan..huhuhuhu...

Bieaz said...

hai mummy..... singgah gi!!! hehe nak jdi tourguide blh tak jadi masalah mummy hehehe...... F bie gi sna mummy jdi tourguide pulak yekkk.... Bie gi sna pun bln 12 nie mummy.e2 aje waktu terluang waktu lain tak dpt,Bie keje ONAIR lg... B4 Bie lupa link mummy Bie 8 kat blog Bie snglah Bie lawat2 Blog mummy. K mummy pjg lebar pulak Bie nie ah.... k bye2 mummy askm

mrsharis said...

Da lama tk nampak darniza.. =p

Mrs LVoe said...

cantik purse hanger tu.. blink blink uuuuu

honeylanz said...

comel nye. hijau zamrud lak tuh!!

partimejob said...

nak jugakkkk....hua...tak kira..he3..

mummYaeesh said...

weols pun ada girlie nite tau..every yr on january..wajib wat!tis yr wat kat d curve gak..d apartment!
nnt g la jengok2 n3 psl girlie nite kat blog i ek!

Nurhayati said...

a-as: tak tau ek camne rupa.. same like a hook.. hmm surf kat google then type purse hanger, u will get the details inthere.. :)

nurul: tu la.. bila nak makan sama..anytime bole je.. text me k.

bieaz: hye Bie, kalau datang kl inform k.. leh jumpe :)

liya: tu la dia Cik Darniza.. sibuk memanjang dia tu.. hihi

sha: mmg blink2.. sungguh tertarik hehe

has: tue la comel jua.. kaler pun cantikss

kak tie: bila nak lepak sama ni kan.. rindu tau ngan kaktie. nak purse hanger tu mintak kat sue hehe

mummYaeesh: owh every Jan.. bestkan bila dapat hangout ngan kawan2.. byk stori mori nak share sama.. ;)

Liyana said...

Hi, thanks for dropping by. Actually I punya purse hanger belum rasmi lagi :)