Monday, February 2, 2009

Zahra vs Zara

** Updated
Sbb ramai bagi jawapan yang sama,
maka dengan itu Mummy terpaksa wat cabutan bertuah.
dan pemenangnya ialah MsLVoe.
Sha pls email me ur details k.
Sorry ye kawan2 yang tak menang.. ceh cam peraduan lak..





Mana satu korang vote??!!

Zahra or Zara =)

kalau uolss tau gambar ni kat mana.. cuba teka.
Kalau tekaan betul, ada small token reward to u guys. hihi


16 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mestilah zahra yg cute!!

CoNniE said...

Zara tomey pakai cekak merah tu la kan.. btl ke? heeee...

CuTeMiUt78 said...

zahra yg comel lote.. ZARA tu.. cam pernah kulihat.. tapi dimana ya

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

zaraaaaaaaaaa :D

nurulzia said...

nurul vote for zahra la..hehehe

Mrs LVoe said...

of course zahra la.. ermm zara tu kat pavilion kot..

misyamansor said...
This comment has been removed by the author.
misyamansor said...

zahra and mummy at zara pavilion...heeee...

zety said...

me vote ZARA!!

Izzlorna said...

alalaaaa comellss yerr Zara & mummy yeeeeerr :) rasa2 kat Pavillion kann...dah ada org jwb kat ats..huhu...tp betul ker kat Zara Pavillion..hehe ;p

Queenin Murni said...

ngee.. nak vote jugak! Zara..buat menantu! hahahah! kat pavillion kot..mcm dinding pavillion jek tuh.. hheh!

A.R.A.S.H. 910 said...

dua2 comel...:)

honeylanz said...

auntie Has vote for Zahra la..

nydia-mama akif said...

sudah pasti la zahra....tempat itu seperti di pavilion sajer..hehehe

NUR ZIHAN NASZERI said...

sbb ramai kate kat pavilion..sesaja nak try ckp kat bangsar village..

hehehe..

dikwirina said...

i vote fr zahra's mom ;-P