Wednesday, February 4, 2009

Wish List: I want this shoessssss

Updated**
Walaupun tak dapat kasut yang diidamkan, ini pun jadi la.
Nasib ada size.. tu pun tinggal 1 je
Cantikkan.. leh melaram ngan baju Ted Baker.. hehe






Pic taken from
Saks Fifth Avenue


Sedihnya...kasut yang dicari takde size. Frust giler..
huarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kot sape2 leh tolong dapatkan tak?? Nak size 35 n kaler purple.
Ataupun korang ada idea kat ner bole dapatkan kasut ni
Suka bangat.(giler ngan Ballerina shoes)
TQQQQ

11 comments:

Annaster said...

Yati,
nak juga tp kita tak leh pakai kasut full mcm gitu..
sob sob..
kaki kita kecil sebelah..
cacat.. huk huk

A.R.A.S.H. 910 said...

cute

Mrs LVoe said...

cantikkkk.. comey yea ur kaki yatt.

ekk sha menang ekk? alhamdulillah. i lup u la yatt.. cium sket utk zahra dr mrslvoe.. hehehe

CoNniE said...

tak pnh lagi pakai kasut full mcm tu.. nampak very comfortable..

heee... kaki comel sgt..

atty's said...

mmg lawa..kalo akak tgk..mesti meroyan.nie..kecik je kaki ko..35..

bherkk said...

sorry nak tanya....berkenan sungguh dgn kasut ni....bole beli kat ne????

nurulzia said...

dear, hari tu i mcm nampak kat tod's klcc..cubala survey..hehehe..

mummysyafie said...

comel la pulak..

Nurhayati said...

annaster: ish jgn la sebut cacat, sedih tau.. lagi pun kan sebenarnye 2-2 kaki kita ni bukannye sama betul, mesti ada satu kecik sket..cam tangan kita la tgk kat jari.. beza kanan ngan kiri.. :)

arash: mmg cute pun ;)

sha: comel bangat, cam kaki cinderella the one and only hahahaha

heny: suka pakai ballet sbb comfort la kan..pastu nak jln byk tak penat, tau la shopping complex skang ni besar ya amat.. pakai heel mau bengkok.

atty: sis saya dah meroyan kat Pavillion sbb takde size..huargghhh

bherk: kasut ni gi la kat Tods KLCC or Pavillion..macam2 ada..cuma yang takde size kaki I je..huhuhuh

nurul: KLCC nak pegi esok.. akan ku tgk..tapi dah tanye SA kat Pavillion kat sana pun takde size 35 gak ada 36 je.. sadis ok

mummysyafie: mmg comel bagi ku..ceh poyos.. hihi

mummYaeesh said...

i nak hbag tods!woohoo...

Mrs LVoe said...

nice shoes dear..

mummYaeesh,
sha pun nak tods bag.. huuhu.