Friday, February 6, 2009

ANLENE Concentrate


Pada yang tak suka susu, silalah rasa Anlene ni, sedap.... rasa Vanilla, takde la rasa muak kan..
Pastu bestnye dia kecik je, takde la jenuh nak menghabiskan..kejap je.
Ha lagi satu takyah nak bancuh, minum terus (punya la pemalas aku nih)
Ye la kan sebelum ni wat susu nak kena air panas la ape la.. skang tak yah bukak fridge je.hehe
Elok untuk tulang kita jua.. byk kalsium.
Kalau korang sembahyang, time rukuk n sujud bunyi krok krek kruk tulang tu cepat2 la minum susu.. hihi

Harga RM5.95 satu kotak. Cuba try test skang =)

14 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nak kena try jugak ni..dah banyak kruk krak sana sini..hehehe

mrsharis said...

Rasanya aku harus minum susu ni..sebabnya tulang temulangku selalu mengeluarkan bunyi yang tk sedap didengar..
Cam orang tua jer

A.R.A.S.H. 910 said...

i should try! *wink* :)

CoNniE said...

umur pon dah nak menjangkau 30 thn dpn.. elok la jaga tulang temulang ni dr awal...

kalo sdp leh gak nk try...

ummi balqis said...

kalo tak suka susu putih, suka susu coklat aje... tp tak pernah try susu perasa vanilla... adekah leen akan suka rasanya? huhuhuhuhu... bagus betul yg boleh minum susu putih.. takya amik yg perasa2 ni kan?

nurulzia said...

nurul tgh cari susu utk ibu..hehehehe..lama xupdate yek..bz yek..

atty's said...

betui ke nie.kty mmg tak pandai minum susu

Mrs Jaja said...

ooo..kene try test jgk la..jaja ni mmg tak suka minum susu..tp after deliver baby ni pinggang ni rasa sakit sgt..huhu..

nurulzia said...

thanks ya my dear..really appreciated it!!

honeylanz said...

blh try ni. mcm air kotaklak..sblm2 kalu beli milk powder..mesti x abis pun..kalu luak half dah kira ok..sbb malas sungguh nk membancuh n kdg2 terlupa..tengok2 dah expired dah!!!

Nurhayati said...

sila lah try kawan2 hihihi
tak rugi tuk kesihatan kita..

partimejob said...

hehehe..cuba jangan tak cuba kan..tuk kesihatan kita gak..banyak tenaga nak pakaikan kalau bergelar seorang ibu nih..kak tie memang minum anlene nih dari dulu lagik tapi yang kena bancuh punya..janji minum kan...

Nurhayati said...

kak tie: tak kisah susu ape pun janji ada minumkan.. saya ni tak bape nak rajin bancuh2 ni..awal2 je..pastu malas sudah..hihihi

Nurhayati said...

kak tie: tak kisah susu ape pun janji ada minumkan.. saya ni tak bape nak rajin bancuh2 ni..awal2 je..pastu malas sudah..hihihi