Monday, September 14, 2009

Jom Raya

Ni la baju raya Zahra 2 pasang.
Yang 2 pasang lagi kat blakang tu dah pakai masa my SIL kawin,
(pink & lime green)
Baru pakai sekalikan, so pakai tuk raya sama gak la.
Semuanya 4 pasang.. wah banyak betul.
2 baju kurung moden, 1 baju kurung pesak, 1 baju kurung cekak musang.

Dah la tak puasa, mengalahkan mummy & daddy nya nak raya kan.
Muka yang puas hati nak beraya hihi



Kawan2 Zahra lak macamana.. mesti banyak kan baju raya??!!

21 comments:

~Yu.Es~ said...

Amboi! Banyaknya baju raya Zara,,kalah auntie!:P

honeylanz said...

4 psg? auntie 1 aja. ;)
ac n ery lak, spsg bj melayu, 2 psg bj jenjalan.

Dania's mummy said...

baju dania dgn alisya pun 4 pasang jugak... 2 pasang mummy dia jahit sendiri, sepasang nenek diaorg jahit kan, sepasang lagi babysitter bagi.. sakan... bila ntah nak pakai... dua2 x suka pakai baju kurung... hahahahahaha

shila ariff said...

meriah sungguh raya tahun ini ye zara...4 pasang baju raya dia...semoga raya nnti zara dapt collect byk duit rayo.....:)

Farah said...

mestila banyak kan baju zara nnt nak pergi kutip duit raya kat byk rumah ni..

Rozita said...

byk nya baju zara
kalah baju auntie yang keje nih..
zara udah ler tk pose, tk payah keje tp byk bj raya

yaya said...

mak ai.. byk nye baju raya, my adam gak kesian baju melayu 2 pasang jek, baju jalan jgn di tanya. tgh muntah2 neh malas nak ke shopping mall...

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

kelassss zara..
kalah cik lin..
muahha..cekak musang segala.
mau duit raya tak?
hehe..
kenelah dtg umh

zailamohamad said...

comelnya zara;)
haziq & ameera sepasang baju melayu & kurung
baju jalan2 3 pasang sorang..huhuhuhu..anak2 jer yang beraya, mummy ni takder baju raya pon;(

adda said...

comey2 nye baju zara. sweet ajer.. sakan le zara beraya taun ni kan

azrina said...

thomey nyer zara..geram tgk..huhuhu..banyak baju raya dia yer nnt..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

aqil ala kadar jerk beserdehana :P

Zetty84 said...

Amboi...manyak baju cayunk...!!! Kalah auntie nih...hihi...Alala sgt comel pakai baju kurung berfashion...

Suka tgk picas zara tersengih tuh...!!! cam nk geget2 pipi dia...!!! SGT COMEL okeh... :p

Liyanaroxx said...

mak ai????4 pasang???alahai...comelnya dak embam nih beraya...zara nak duit raya?meh dtg umah aunty!!!=)

Haizales said...

wah..mmg raye sakan la si kenit ni...Rania ade 3pasang baju raye..dua kurung n satu kebaya...hehehe..comel je tgk budak2 ketot dgn baju kurung dieorg kan...

QuEeN Of 2 Heroes said...

wahh...banyak baju raya dia...tp 2 da rasmi..hehehe :) yg seronoknya tgk bebudak ngan baju raya dieorang...comel2 belaka... :)

CT NORAMIZA said...

canteknya baju raya zara yg kaler pink tu, aunty sukalah tgk, mesti comel je, nnt suruh mommy amik gambar ye :)

yati, gambar zara yg ni nampak muka awak sebijik :)

CuTeMiUt78 said...

wah... banyak nya baju zara... sama je ngan dak mirul tu.. baju dia melebihi org yg pose.. tapi puas hati kan dpt tgk anak happy

Dee said...

leh tahanlah byknyer..cute2 baju zara..

mEiZ SHA said...

amboi dak kenit baju raya banyaknyer...:)

x sabar nak tgk pakai bj kurung tu sume..:)

mummy punyer mana?

CiKaYu said...

banyak nyer baju zara, icha sehelai je. banyak dress je dia tahun ini.