Tuesday, September 29, 2009

Makan lagi

Yang ni makan2 kat umah Kak Laila hari Ahad lepas.
Masa nak pegi umah kak Laila, hari ujan lebat sangat.
Dah la lebat sesat plak tu.. aduhai..
Kak Laila dah email address & map ke umah, tapi lupa plak nak print.
Pastu mintak Hendra sms address kakLaila..bole plak bagi tak complete.
Mengagau cari Taman Pelangi oiii..salahkan Hendra hihihi

Makanan2 yang dihidangkan semua sedap.
Ada mee kari, roti jala, nasi impit, sup macam2 la
pastu ada kek, tuk mak budak =)

Ini lah tuan rumah yang kami terjah.
Birthday Girl (girl ke??!!).. ada kek coklat.. sedap
Zahra pun sibuk kat kek tu, time nak pasang lilin dia yg sibuk, cam bday dia plak

Semua kawan2 opis memeriahkan suasana.

Zahra bergambar bersama baby Zafran. Z & Z =) Baik je dia, dok diam.

Selamba badak je wat macam umah sendiri. Baring-baring huhuhu

19 comments:

Farah said...

baik kakak zara jaga baby...saya takde lagi yang nak jemput p openhaus ni!

honeylanz said...

yati, zara suka baby?? wink

Liyanaroxx said...

shomelnya kakak zara dgn baby...ada tokoh jadik kakak mithali zara nih kak!=)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

moncet la pewot nanti ahahha

neezareef said...

montel le zara nih..

Connie said...

Zara penat jalan beraya kot.. hihihi..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comelnya dak zara ni pakai kasut ball :)

sI tEDI said...

budak2 kalau dtg majlis harijadi. lantak ko lah besdey sapa pun. dia tetap nak ngendeng tiup lilin. ekekekek

Nadia Dzai said...

Haihhhhhh, raya makan je kan ;p rezeki jgn ditolak! ;p ala comel2 zara tido penat. penat makan tambah main la tue

[-suziey-] said...

waaa syiok wooo terjah open house..makan makan dan mkn lagi..heheh..

mEiZ SHA said...

hehhehe
makan lg...;)
dapnyer...

Real Woman said...

meriahnya food!! camne nak diet ni??? HELP!!

adda said...

mak aii byknye makanan

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah ada jemputan utk open house la plak ya.. hik..hik..hik.. baik je zara

Dee said...

wah..sedapnya mknan..

4 Kay-E said...

Kiutnye zara..
Beraya sakan ye..
Enjoy ur day!

*Zetty* said...

erm...dapnyer tgk mknan tuh..
sgt comel zara menjaga bb tuh..
hikss...nk suh mummy bg adik kot...

mummYaeesh said...

ala rindunye..da lama tak tgk muka zara..maklum la da lama menyepi gitew..woohoo

~ain said...

ala laalaaalalaa.. cumel nya zara...