Sunday, September 13, 2009

@ Cili Terbang

Smalam kami ke The Gardens. Jalan2 dan buka puasa kat sana.

Tengok la si zara ni, tengok org pegang paper bag.
Dia pun nak pegang sama.... heret le kehulur hilir hehe
habis semua orang pandang dia je.

Berbuka kat Flying Chilies

Tak order byk, 3 jenis lauk je.
Tomyam Seafood, Baby Kailan ikan masin

dan Ikan Kerapu masak Cili Thai

Yang ni plak menu berbuka Zara =)

Burp alhamdulillah, kenyanggggg dan sedappp

Wiken ni mesti korang semua sibuk shoppingkan..
next week plak dah raya.. =)

22 comments:

honeylanz said...

zara mcm x larat aja seret paper bag tuh! hehehe..

lauk bebuka semua nampak sedapp.

hr ni rs mcm nk patah kaki. pusing KLCC!! x de rezeki kita nk jumpa td ;)

azrina said...

hahaha..kelakar la zara nie..
sedapnya makanan utk berbuka posa tu..

p/s~tak sabar nak tgk adam jln mcm zara..

MeL said...

amboi adek maniss..mau pigi mana tuu? hihi..comel ;)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

tomei nyer zara bwk paper beg..mummy dia buli ekk ahahaha

busyuksayang said...

tak sempat lg gi shopping...ala, cute jer zara tarik paperbag :)

shila ariff said...

of course le...aktiviti shopin ni kena dilaksanakan awal2..kalo tak pasti kena bersesak ngn orang ramai nnti...pasti pening kepala kalo tak shopin awal...

jane_doe3328 said...

wallah, sedapnyer nampak kerapu ituh!!

DaZzlingLilLy said...

sekali pandang zara mcm nak naik flight tarik baggage roda tu..hehe..

CT NORAMIZA said...

cute je budak tecik tu tarik paperbag, mesti maknya pegang lg byk paperbag kan? :)

Zetty84 said...

wohoo...comel zara usung paper bag tuh...cam terpaksa jerk...ke mummy yg suh bw tuh..? hihi...sgt comel...!!! mknan pun sgt sodap tuh...erm...dapnyer... ;p

:: vErde+hAzizi :: said...

ade gaya shopaholic tue cam mama die...ishhh bahaya kecik2 dh pandai...hehehhehe...skng paperbag adidas...dh besar nanti paperbag topshop...lg besar paperbag LV kan babe...hehehhe

Zuhaini said...

comel la zara seret bag!

kalau alia, kita sibuk bawak beg plastik (yg isinya kuih muih) beli dari bazaar ramadhan, dia pun sibuk nak satu beg plastik! ahahah...

QuEeN Of 2 Heroes said...

shopping raya saat akhir ni mmg penat...ramai gila org weekand baru ni...huhuhu

Farah said...

haha habisla paperbag tu..nasib baik tak bocor..selamat hari raya yati!!

a-as said...
This comment has been removed by the author.
a-as said...

alahai zara..by the time habis pusing paperbag tu pun bocor..hiks! so cute la dia..

selamat hari raya to u and family.

sI tEDI said...

comel betul menu berbuka zara tu? kenyang ke? ekekekekeke

Nurhayati said...

honeylanz: bukan tak larat has.. sbb tak tinggi..paperbag lagi besar dari tuannye haha

azrina: nanti adam dah pandai jalan mesti comel tau..

mel: hihi ape ntah angin dia tetiba rajin pegang paperbag.. pastu jalan ikut suka..sabar je la

anna/busyuksayang: haha tue la.. sape lagi nak buli kalau tak anak sendiri.. :p

shila: tue la smlm begitu sesak orang last kopek soping..

janedoe: mmg sedap..gi try ek..rangup dan garing tu yang best =)

dazzling: tue la kan.. nanti kalau jejalan naik flight suh dia tarik beg dia sendiri..

ct noramiza: mak dia nak pegang byk paperbag.. eeii tak kuasa.. slalunye stroller dia la tempat letak segala paperbag hahah

zetty: mummy dera anak sendiri bole hihi

verde: bole dah besar bawak paper bag LV, tapi isi dalamnye tuk mummy dia.. hihihi tue la anak skang kan..kecik2 dah masuk butik2 best..

zuhaini: wah alia pun pandai gak nak pegang yer.. camtu senang dah besar nanti suh dia je pegang semua =)

queenof2heroes: mmg kan.. yati dah taknampak barang..nampak orang..cam semut byknye.. huhu

farah: kalau heret kat jalan tar bocor dah kan.. nasib kat dlm mall je.. tahan la sket..hihi

a-as: nyaris2 gak la..dia main seret suka hati dia je.. janji brg dlm paperbag tu tak hancur sudah :)

sitedi: simple je zara ni makan, tu la rahsia ketul2 dia haha..takde la.

atty's said...

amboi zaRA..dia nak gak merasa..feel sopink tu ye.

Dee said...

flying chillies kt garden ek? harus terjah..puasa ke zara tu..smpi heret2 beg..hehehe..

Nurhayati said...

atty: ye kakty, zara pun sibuk nak soping sama..

dee: haah kat gardens.. atas skali kat ngan robinson tu. org tak puasa yg lebih tarik paperbag hihi

CuTeMiUt78 said...

tu bawa ke heret zara.. hik..hik..hik.. paper bag ngan zara lebih kurang je sizenya ya