Wednesday, September 23, 2009

Di Syawal Hari

Hari Raya kami sama macam tahun2 lepas.
Lepas solat sunat hari raya, kami balik ke taman tun. beraya sana dulu.
Petang baru beraya ke sg.buloh plak.

Kat taman tun makanan raya adalah lemang, ketupat palas dan rendang daging.
Sg.buloh, ketupat nasi, rendang daging dan lodeh.
Burppppp sangat kenyang.. macam tak pernah jumpe makanan, melantak tak ingat hihihi

Comel tak baju kurung zahra? ;)
Hair clips nya, tempah kat
chomelcraft.
Sangat puas hati.

Orang lain semua dah sudah makan, kami je tak habis2 lagi mencekik.
Sangat buruk perangai hahaha

Ni duit raya Zahra sepanjang 3 hari beraya
Kawan2 zahra plak camne, banyak ke tidak??!!

Raya ni tak banyak amik gambar. Sibuk makan dan berborak ngan keluarga dan sanak saudara.
Raya pertama dan kedua byk open hse dari kawan2.
Especially kawan2 Zaf, semuanya orang sini taman tun, DU, BU, Shah Alam..
Sampai ada yang tak sempat nak datang huhu
Alhamdulillah raya tahun ni meriah dan kami semua bergumbira hihihi
Korang pun mesti sama jua kan.

13 comments:

Liyanaroxx said...

comelnya zara berbaju kurung biru...alahai kak yati,liyana x raya pun tahun nih...semalam baru berjalan raya...1st syawal & 2nd syawal dok umah jerk dgn kaki berbalut...=(

Mama Mia said...

oowww..cutenya Zara. the hairclip & baju kurung, betul2 matching..

anyway,selamat hari raya to you & family. :)

atie said...

comel sungguh zara pakai baju kurung biru tu ekk, hair clipnya pun biru....tema biru la katakan.biasa tu raya dan makan2 hihi

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

comel baju zara..orangnye pon comel.
duit raya tu bnyk tu..ley blanje aunti linda.haha.
sian auntie linda dah tak keje..hehe

CaTwOmEnS said...

tema biru yer tahun ni.. comel zara pakai baju kurung biru.. salam raya..

Connie said...

chumel Zara...

huhu... Yati parents dah tak duduk Ipoh yekk???

Zuhaini said...

alahai cutenya zara berbaju kurung! :) alia punya baju pun biru!!! :)

Farah said...

alalala comelnye zara ngan baju kurung!

Nurhayati said...

liyanaroxx: sian liyana yer, jatuh plak dah dekat raya.. takpe la, nasib kaki. atleast mulut tu leh makan makanan raya hihihi

mama mia: semua nak matching kan hihi.. thanks mama.dtg kl come to my hse yer.

atie: haah, semua nak sama kaler. satu tema la katakan 1 malaysia haha

farah: tq. afif pun encem berbaju melayu jua

miss repunzal: ape??! blanje??!! auntie datang beraya ek baru leh dapat duit raya :p

catwomens: salam raya jua.. harus sedondon ngan mummy & daddy nye

connie: lama dah beb pindah dari ipoh. dan lama jua tak kesana huhu rindu sama korang semua huhuhuhu

zuhaini: yey sis alia pun sama yer, bole together2 collect duit raya hihi

adda said...

same la kite gambo raye tak byk huhuu.. kiut baju zara plus hair clip tuh

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

phewitt tantek nyer ank dara

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey je zara pakai baju kurung.. hik..hik..sama la kita raya thn ni tak byk gambo sgt.. asyik la makan dan makan

mummYaeesh said...

selamat ari raya yati...maaf zahir batin ek.. cantiknye baju zara (sekali puji utk uols k sbb baju sama kan..hiks.teringinnye nak ada baby girl..syok kan baju sedondon...biru yg cntik!