Thursday, September 24, 2009

Tips kecantikan bersama Zahra

Aduh.. migrain jap bila nampak Zahra ni.
Patut la senyap je.. rupanye tgh syok main bedak.
Ape lagi terus amik camera hihi

Tenyeh2 kat muka dia ngan bedak

Tenyeh lagi sekuat hati sampai menjerit2.. suka betul kenit ni

Cantik tak Zahra, Mummy??

Cat kesayangan dia pun nak cantik sama.
Membebel sorang2.. ape dia cakap pun, tak paham huhu


Itulah tips kecantikan Zahra pada hari ini.
Sekian, terima kasih. =)

15 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

budak2 mmg suka bedak kan yati

Zuhaini said...

ahahah.. sama la macam alia.. kalau botol bedak tu saya lupa tutup, kejap je muka dia dah macam tepung gomak! hahaha :D

Mama Mia said...

hehe...Vanessa pun pantang nampak bedak.. :D

*Zetty* said...

Alala...tomei zara men bedak erk...!!!
Gebu jerk muka tuh...hihi
nk jadi cam akak Syifaa la nih...?

LoVEaQshA said...

Ish sukanyer zara men bedak erk!!~
sib baik siang lau mlm mau sume lari tgk muka zara putih melepak tue..hehe

Snowwhite Zone said...

hahahakelakar la zara ni.. cubit sikit, geram lak tgk...

sI tEDI said...

ekekekeke.. putih melepak zara..

joegrimjow said...

mak dia kene ajo baik2 ni
heee

atty's said...

hehehe..zara ade bakat nak jadi cik andam nie ..

Liyanaroxx said...

zara leh jadik make up artist pasnih...mummy ada function je,zara leh make up kan!=p

mrsharis said...

hahaha..abes la ko pas ni yati..anak dara ko dah pandai melaram & mekap2 nampaknya..
mekap aku dulu pun abes dikerjakan dek hannan.. :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. sepesen la ngan mirul.. klu dah dpt bedak.. satu botol pun habis dikejakan dek mirul

CiKaYu said...

haahaha...comeynye zara. sama dgn icha suka main bedak...

mummYaeesh said...

ya allah comeynye...zara wat ape pun comey jek..eee geram rasa nak sepak2.whoops

The Queen Bee said...

alaaa that's the cutest thing ever