Sunday, September 27, 2009

Sehari suntuk

Perghh penat giler smalam.. dari siang sampai ke tgh malam makan je keje.
Semuanya umah member2. Seronok tak terkata.

Zahra dah bersiap sedia tuk menerjah umah orang dan kutip duit raya hihi


Tengahari
kat umah Cikun kat Kajang Heights.
Tak amik gambar..malas.. lagi pun time lunch kan..laparrr..mencekik je..hihi

Petang
melawat Nurul dan baby girl nye.
Sangat comel...putih, rambut lebat dan pasti panjang cam mummy dia hihihi
Sorry la yer kami sampai lambat huhuhu
Nak tgk gambar baby ngan jelas biarla mummy dia tayang kat blog dia nanti ek.
Congrats Nurul n Zia!!


Malam
gi umah Ciman kat Kelana Jaya.
Muka2 yang ada kat sini, ada jua tengahari tadi kat umah Cikun hehe
Yang ni sesi bergambar sblom balik.. dah kul 11pm lebih.
Budak2 main bunga api, bapak budak main mercun.



Zahra masuk2 kete je terus tido.. penat sangat la tu.
Sampai umah semua terbongkang tak ingat dunia dah ;)
Nak bersiap2 gi open house lagi ni.. adios

13 comments:

:::wagonbiru::: said...

selamat ari raye!

honeylanz said...

sakan jln2 yea. has sakan mendobi bj. hr ni aja dah 4 round..

Snowwhite Zone said...

alahai kiutnyer baju zara!

shila ariff said...

wah...jelesnya..sakan dia pi open house..time mcm ni le nak mkn2 sambil borak2 n bermaaf-maafan ngn kawn2.....

zailamohamad said...

wah..sakannyer beraya..zaila sampai KL semalam, hari ni penat yang amat..tak dapat g beraya lagi..minggu depanlah kot..yatie tak buat open house ke??

Connie said...

best tu.. jalan makan jek... heheheh..

Zuhaini said...

wah.. zara da nampak macam budak besar!!! :)

**amboi packnya jadual... hihi..

atty's said...

wah sakan zara raya..mesti banyak collection..

CuTeMiUt78 said...

wah.. sakan beraya la ni..

mEiZ SHA said...

amboi2..:)
makan saje ye
hehehehe

Abrahyn said...

comelnyer la hai anak dara uuuu :D

[-suziey-] said...

waaa sonot btol beraya..sakan zara collect duit raya yek..ekek:D
ouh tu baby nurul ke..xsabo nk tgk baby girlnya..mama nya lmbt plak nk update..heheh:p
bile nk terjah umah kita..kt kl jek..hehe..neway..ni no kita..012-3485280..kot2 nk roger2 jumpa2an gitu..hehe..mengeratkan silaturahim la katakan:p

busyuksayang said...

comelnya zara...byk dpt duit raya tak???