Friday, September 4, 2009

Pemenangnya ialah....

Sblom nak umumkan sape pemenangnya.
Nak ucapkan terima kasih pada semua kawan2 yang sudi meneka.
Walaupun hadiah tak seberapa, tapi ramai yang sudi menjawab.
Maceh yerrrrr

Okey la masa dinantikan..ecececeee macam gempak je haha

Kaler tema kami pada raya tahun ini ialah
BIRU

dan pemenangnya ialah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SNOWWHITE ZONE
Tahniah!! Tahniah!! Tahniah!!
email your details yer, leh dapat voucher ni cepat tuk shopping raya.. =)

Pada yang tak menang, jangan la sedih2 ek.
Teka-teki ni buat sekadar hiburan dan seronok2.
Doakan kami murah rezeki, kot la leh wat contest banyak2 kan.

23 comments:

Haizales said...

Beshnyer kpd pemenang..TAHNIAH

ermmmm...biru ek kaler tema?wow, sejuk je mate memandang...tak sabar tgk baju ZARA..itu yg penting tau..mesti cute ;)

Snowwhite Zone said...

huh biar btl anis menang????

btl ke?

Snowwhite Zone said...

lupa lak (excited gilest ni)

ni email anis- snowwhite664@yahoo.com

TQ yati

adda said...

oo biru ker? kitaorg tak tau lagi kaler apa huhuu

aLeenA Adli said...

aisyeh,family sy pun tema kaler biru gak.hehe.;)) samer lak.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ooo biru ekk ce teka plak ana kaler apa tp x dpt adiah la ahahha

mummysya said...

owh!!!
biru ya, kita Purple...
hehehehe

Zetty84 said...

wah..meriah gitew...
Congrats kpd pemenang..!! ;p

:: vErde+hAzizi :: said...

alaaaa...klo org tak teka boley dpt prezie tak!??!?! hhehehe abaikan saye :p

Zuhaini said...

ala.. baru nak teka.. hihi :) anyway, tahniah! :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dah teka biru tapi nasib tidak menyebelahi ku..hihihi..tidak lucky nampaknya..

QuEeN Of 2 Heroes said...

owh...biru rupenya... :)
tahniah kepada pemenang... :)

CuTeMiUt78 said...

alamak tertinggal keretapi ke ni... tetiba je pengumuman pemenang

mamazana said...

alamak mama pun sama la... tertinggal flight. maklumla, br lepas gempa bumi.... huhuhu...

A.R.A.S.H. 910 said...

alamak..camne leh terlepas nih!! =(

Farah said...

alamkk..camne leh salah ni hahah..besnye adiah voucher!

Rozita said...

tahniah..
sy teka kaler apa ek?? bukan biru jugak ke hahahha

azrina said...

tahniah pada pemenang.
naper x wat kaler kuning pn yati oii...
kalu x mesti sy menang..hahaha
xda gurau aje..

Nurhayati said...

haizales: nanti mama Rania tgk Zara pakai time raya yer ;)

snowwhite: ye anis menang! email ur name&address kat nurhayatiyusof@gmail.com orait. tq

adda: lor, tak decide lagi beraya kaler ape ek..takpe nanti wat byk2 kaler senang

aleena: ye ke..kita serupaaaa

anna: ana wat kalerful ok tak?!

mummysya: biru ngan purple adik beradik tu ;)

zetty: ape2 kaler pun meriah jua

verde: bole gak.. nanti ada rejeki lebih, akan ku bagi padamu orait

zuhaini: sori beb dah tutup smalam =)

elissmie: tue la kan, takde rezeki nampaknye.. jgn sedih yer

queen of 2 heroes: lama tak wat kaler biru. tahun ni tetiba nak biru.

cutemiut: hihihi takpe la next time k.

mamazana: aduhai, mesti ada experience kan gegar.. alhamdulillah mama sekeluarga selamat.

arash: takpe next time kalau ada wat lagi, leh join.

farah: nama pun teka kan..kalau semua betul susah gak :p

rozita: mcm2 kaler hehe

azrina: tahun depan la wat kaler kuning.. confirm menang.. hihi

honeylanz said...

tahniah to anis ;)

Mr. and Mrs. Mizan said...

ala.. salah la....uhm...

CT NORAMIZA said...

heheheheh...bestnya menang. yati, harap awak sentiasa dimurahkan rezeki dan sihat sekeluarga :)

[-suziey-] said...

waaaa ade contest ke..xtau ni