Friday, September 25, 2009

Beraya di Opis

Smalam opis dah bukak, dan daku pun masuk keje sudah.
Paham2 je la, datang opis minggu pertama raya ni macam tak keje gak.
Masih dlm mood raya lagi..

Sblom bercuti raya dah pesan pada sape yg masuk keje minggu ni suh bawak makanan raya
Yang tak bawak makanan tu, dorang bawak perut je huhu
Antara makanan & minuman yg ada
Ai - nasi impit & kuah kacang
Lorna - Kuih raya, Rempeyek kacang & Dodol
Hendra - Rendang Daging
Hanif - kuih raya
Mr.Yong - sponsor air gas ;)
Cookies dari hamper

Ini lah muka2 yang pasrah datang keje smalam hari hihihi
Semua sengih besar, sbb nak makan. Cuba suh wat keje.. mencuka sorang2 haha


Korang sure bercuti ria lagi kan kan kan

7 comments:

Connie said...

aku pon smlm dah masuk keje....

buat keje pon xde mood sgt... nsb baik ade bbudak bwk kueh raya... hehehe...

nydia-mama akif said...

betul..betul..kite cuti lg..hehehe, malasnye rasa nak masuk keje balik after cuti panjang..huhu

sI tEDI said...

pak guard pun juin sekali. meriah

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

me raya ke-4 da keje kak

CaTwOmEnS said...

haa kesian keje dah ek...
kita cuti lagi.. yahoooo

adda said...

hi dh mula keje ker? takpe lah, leh kmpul annual leave gi makan angin nanti hehe

CuTeMiUt78 said...

emmm betul..betul.. klu kena keja time raya2 ni.. rasanya lebih makan2 dari buat keja kan