Friday, September 4, 2009

Berhati-hati ek

Dapat email dari member.
Kejadian ni berlaku dekat Swensens Subang.
Perhatikan perempuan yang masuk.

video

Sangat senang dia ambilkan. orang macamni memang licik.
Kekadang bila kita borak tak ingat dunia, tak sedar menda camtu.

Jgn korang letak handbag kat blakang yer. Sangat bahaya!

24 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

uish...bahaya tol...
pas ni kena more carefull...ish ish ish...

Mama Mia said...

liciknya perempuan itu. dgn selambe je dia ambik beg makcik tu..always put our handbag on our lap

sI tEDI said...

huh! perempuan yg dasyat!

Liyanaroxx said...

errrrrkkkk....kena hati-hati ler pasnih...licik btol pompuan tuh!

yaya said...

memang kene berhati-hati betul skrang ni tak kira dimana...

CaMaRPuTiH said...

mak ai..selamba jek dia amik! xyah nak ragut2 bagai... mmg kene becareful sgt.

nydia-mama akif said...

eh eh..selambe badaknye dia amik beg tuh....huish....mmg kene hati2 la...

honeylanz said...

mereka berdua kan. ppuan tu dgn lelaki bkemeja kan?? ish..bahaya sungguh..

Rozita said...

ish..ish..ish

niza said...

sungguh licik pempuan tuh...

Dee said...

kawan2nya pun x perasan..licik sungguh..sbb tu dee selalu ribakan beg kt peha..lebih selamat..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

baru2 ni eliss terima email yang orang pecah cermin tingkap/tepi utk amik handbag kat sebelah..letak sebelah pun bahaya..letak bawah kerusi utk selamat..

zailamohamad said...

Zaila pon dapat email tu..thats why kalo makan, Zaila xlepas handbag kat tangan, biarlah orang kata ada emas dalam handbag tu pon..see..kalo dah jadik macam tu, nangis xberlagu kan??
LV ke tu haaa???

Haizales said...

alamaks...i handbag sampai atas meja..eeee...tak blh nk cuai lg nih..ermmmm

adda said...

tgk 3 kali bar nampak.. ee licik betul.. thanks for sharing.. sharing is caring kan

mrsharis said...

thanks for sharing yat..
aku slalu letak beg camtu

mEiZ SHA said...

wow
hehehe
seb baek ninie gurl yg x suke bw handbeg

:)

CaTwOmEnS said...

senang betul dia mencuri.. ish ish.. nampak kita plak yang salah kan..?

messyremo said...

fulamak..

selamba badak jer amik..

white rabbit said...

menakutkan gak eh...pelik tul syok bersembang sampai tak sedar pe jadi

en_me said...

berlakon jer tewww.. pastu dia kasik balik kannns.. ekeke, hati2 dijlnraya

CuTeMiUt78 said...

uish.... bahaya kan.. kena sentiasa carefull lor

Sidratul Muntaha said...

ayu dulu pernah nka kena
time belajo dulu
masa tu mkn kat mamak jer
duk pot luar
sedap2 duduk tetiba rasa cam beg kena tarik
on the spot mmg toleh
nampak ler minah indon tgh pegang tali beg kita
so
makan penampo jugak ler minah tu dengan geng2 ayu
so
since that day
mmg cukup susah nk bwk handbag n selalu ltk beg kat pangku or bwh meja.
yg best dlm video tu
mamat sebelah dia tu tolong cover plak tu
licik sungguh

Snowwhite Zone said...

mmg x letak belakang beg... takut.. selalu bjaga2... alhamdullillah..

hahaha nak tau selalu letak mn? kepit kat peha.. seksa jgk...