Wednesday, September 9, 2009

Arabic & Lebanese Cuisine

Smalam berbuka kat Tarbush Restaurant, Bukit Bintang. Supplier blanje. Best2x ;)
First time mkn kat sini. Masuk2 je sgt tertarik ngan deco yg ada. Cantikkkk

Gambar tak amik pun, sbb sibuk menikmati makanan2 middle east ni.


Dari appetizers, soup, main course sampai la ke desserts semua sedap.
Owh Briyani Lamb sangat sedap.. Zaf tambah 2 kali hihi
Zara suka Briyani Chicken & Chicken Cream.
I plak suka semua appetizers ngan desserts =)

pic from superpages.com.my

Pada yang tak pernah makan ala2 arab ni, sila lah cuba.
Harga tak sure la plak bape tuk buka puasa ni, tapi worthit la. ;)
Selain dari Bukit Bintang, cawangan lain ada kat Starhill & Sunway Pyramid

klik sini tuk masuk website atau menu yg ada kat Tarbush ni ye.

25 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ya sedappp ehhehehe tp sape tekak x leh trima sure kata x sedap ahahha

LoVEaQshA said...

erm patutnyer akak kna pki ala2 arab gitue mkn sn!!~
Brla terasa cam kt Arab skli..plus lau ada unta erk!!~hehe

Liyanaroxx said...

Kat ampang point pun ada kak yati...dulu penah makan situ ar...sedap gak!=D

CT NORAMIZA said...

yati, ada penari gelek x? :) heheheh...

honeylanz said...

x pernah try lah. tp dr pics tu mcm ya habibi ...sedap!!

linahilmin said...

rest arab2 nih nasi briyani nya mesti kaw kan... dah telan2 airliur dah tengok picture ni..

QuEeN Of 2 Heroes said...

nampak sedap je...kalo gi sana leh la cuba ni...kat cyberjaya ade satu kedai cam ni...sedap....

en_me said...

sodapnyerrr..

mamazana said...

ya habibi... ya maulana... sekali sekali tukar taste apa salahnya... kan... kan.. kan... daging unta ada tak?? hihihi....

shila ariff said...

wah wah...shila, esok ptg plan nak berbuka kat AM Tarbush restoren kota bharu..ngn famili..pun masakan arab gak....

MeL said...

kt tarbush ni i suke kebab & arabic tea..sedaapp! ;)

aLeenA Adli said...

akak,sy rs blg akak ni leh jd blog mknn lh.akak tau jer kt mana mknn yg best2.jeles2.;PP

Farah said...

alamak selalu lalu depan restoran ni hahha..pasni boleh la cuba..

Hans.Words said...

Saja menyinggah. Nice blog. Lapor den posa posa ni.

zailamohamad said...

Aisey, tengok gambar pon nampak macam sedap..aisey..teringin plak nak makan nasi beriani..adussss..lapar..lapar..errr..kurus tak pose ai???;p

Snowwhite Zone said...

lapoooo

cintaAnna said...

oh selalu lalu2 je..tak pernah plak nak singgah cuba2 resepi di sana..Sedap ye...hurm..ada masa ku akan cuba

[-suziey-] said...

waa rejeki ramadhan..pnh try mkn arabic cuisine kt nafoura le meridain..hmm..xleh telan la..ekek;P

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

wah haruss ko coba..
sekangkang kera je kot dr branch nk ke TARBUSH ni..hehe

Dee said...

slalu nmpk tp x penah masuk..sedap eh..

d.a.m.i.q.u.l.a said...

sy pun suke tempat ni,memang puas hati la makan

btw,slm kenal:)

mEiZ SHA said...

WAA DAPNYER...

akak should try nasi MANDY ARAB kat AMPANG nie..

superb!!!

:)

MOROCCO pun best juga...:)
hehehhe

lapa plak cite makan2 nie..:)

Nadia Dzai said...

sukeee tarbus juge! ;D

adda said...

sedapnye mkn kt sini.. selalu lalulalang kt luar restoran ni tp x rasa tingin nak mkn lak

QuEeN Of 2 Heroes said...

award 4 u...nanti amik ye :)