Sunday, September 6, 2009

Smalam berbuka di Pavilion

Smalam pegi Pavilion.Tujuan utama tuk ape lagi shopping la.

Kat sana takde booking tempat pun tuk berbuka, Zaf kata mana kosong kita makan je.
Maka dgn itu kami berbuka di Coffee Bean je.



Yang paling semangat nak berbuka budak kenit ni la.


Harini plan nak cari tudung Tie Rack kat KLIA.
Sesapa nak pesan, bagitau yer. Kalau ada design yang nak, nanti aku belikan. =)

25 comments:

honeylanz said...

hr ni has duk rmh aja ;)
isnin keje.. x best!!

azrina said...

sedapnya nampak...nak p beli tudung ker??reen dah beli baju melayu dah semlm..tapi besar la..ingat nak pegi sepasang lagi la..

DaZzlingLilLy said...

sedapnyer..budak kenit tu semangat nak berbuka puasa ke dier?..hehehehhe

mummy_ayu said...

best nya buka puasa kat luar..me ngan princess tecik tu susah sikit..tapi tak tau lagi, ada 14 hari lagi kan..?selamat berbuka puasa..zahra..cute sangat!muah sikit.

Dania's mummy said...

ala... baru bukak ptg ni.... ntah2 da balik dr KLIA... nak warna hitam putih... huhuhuhu

zailamohamad said...

Bestnyer shopping tie rack..Zaila pon lame dah tak tambah koleksi

UmmiRosma said...

Comelnya baby girl tu...
I love the food's presentation..so yummy looking.

BTW, Im following you and pls do the same ya..

Regards form Brunei :)

adda said...

tummy, sedapnyer.. btw, zara nampak cam dh grown up la.. tayar michelin pn cam dh kurang

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow best nyer da soping huhuhu

CT NORAMIZA said...

bestnya gi shopping. nak tgk tudung TR yg yati beli tu, leh tunjuk x? :) keponya aku

Zuhaini said...

wah.. shopping sakan nampak! :D

busyuksayang said...

wah!!! sakan zara pi shopping ya :D

linahilmin said...

wah, mesti shopping gila2 nih! mesti yg plg byk utk zara, kan...gambar zara tu, geram sungguh!!!

Dee said...

shopping sakan..bestnya..

mEiZ SHA said...

jauhnyer cari TR sampai klia kak..:)

cutenyer dak kenit tu ngan pinky..:)

Nurhayati said...

honeylanz: harini yati cuti hihihi

azrina: wah dah beli baju raya, besar ek. tu tandanye suh beli lagi kan =)

dazzling: haah budak kenit yang over.. :p

mummy ayu: kalau ikutkan mmg ada sikenit ni susah sket, tapi bila lagikan.. kena biasa kan dia mkn kat luar tuk behave hihi

dania mummy: alahai,takde rezeki nampaknye kan.. tapi kat sana byk black n white color..

zaila: tue la sama la ngan yati, lama tak soping TR

ummirosma: salam ummirosma, wah jauh datang dari brunei yer.. thanks ye sudi lawat blog yati :)

adda: haah tgk zara dah jadi anak dara dah kan..takde baby dah.. ketul2 pun dah surut.. tapi nakal yarabbi..

anna: soping mmgbest..pastu duit habis tak best dah haha

ct normaiza: ala ct, takde byk pun beli.. sbb byk dah ada.. huhu.. 3 helai je ;)

zuhaini: sakan menghabiskan duit huhu

busyuk sayang: zara mmg suka gi soping.. siap standby depan pintu nak kuar.

linahilmin: barang tuk anak mmg kan,tak de pikir 2-3kali..amik je..tapi tuk diri sendiri pikir byk kali

dee: hihi soping jgn tak soping,terapi wanita haha

meiz: haah la ninie, tr ada kat klia je huhuhu

en_me said...

salam ramadhan akak yatie ittewww...

jane_doe3328 said...

Kat KLIA, belah mana Tie Rack tuh yer??

atty's said...

kan main lagi zara cam pose ye..

CuTeMiUt78 said...

amboi2 kemain lagi zara ya.. posing2 nak berbuka ya

Snowwhite Zone said...

kiut muka zara..

huhu lm x g pavilion..

mamazana said...

bila dah besar ni, zara nampak lain skit kan. apa2 pun still cute!!!!

Zetty84 said...

samat bersopin2...apa yg dirembat nanti, harus bg taw...heheh...sgt comel zara wat muka cam gitew...moncong jerk...!! ;p

sitekateki | dD said...

bestnya dapat shopping...
best jugak makanan2 yg di order tu...
semua nampak yummyyyyy sangat....

Nurhayati said...

en_me: salam ramadhan jua!

jane: kat area berlepas pintu gate international.. kat ngan mcD jua ;)

atty: tue la gedix skang ni depan camera

cutemiut: hihihi dia mmg over

snowwhite: nanti datang kl, soping raya ek.

mamazana: haah besar dah kan.. susut badan dia tu , tu yg nampak lain dah.

zetty: hihi malu la nak tunjuk barangan soping.. bukan nye best pun :p

sitekateki: shopping mmg best kan.. terapi la katakan hihihi