Saturday, August 1, 2009

Lorna's Wedding

Smlm malam wedding opismate. Kat Dewan Komuniti Taman Tun.

Seronok Zara kiri kanan pegang gula2..taknak lepas. Pegang je tapi tak leh makan hihi

Pastu heret goodie bag sana sini, sabar je la.

Alamak pengantin pompuan tutup mata.
Tapi apepun pengantin tetap cantik da vogue da vas gitu.
Pelamin pun cantik.. tapi tak amik gambar plak.

Selamat Pengantin Baru Lorna & Khairil
Semoga berbahagia dan berkekalan hingga akhir hayat.
Cepat2 dapat baby, nanti Zara ada kawan ;)


19 comments:

Snowwhite Zone said...

comeynyer anak

atie said...

Alolo, tomeynyer zara....munge2 lagik.

mummy_ayu said...

comelnya zara ngan gown gap tu..so cute...tq for vote princess iris!

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

hehe..zara pakai baju kat bwh ek?
cehh cehh...

Zuhaini said...

comelnya zara dengan goodie bag! hihi :) banyak zara makan nasi minyak..? ;)

Anis said...

auwwwww.kiyuttt n so suwittttt.cam-whoring ;)

[-suziey-] said...

sgt sweet la zara..geram..

p/s: pls vote for aQeel utk my cute lil prince ek..hehe

Haizales said...

cantiknyer baju Zara....blh tak Rania beli sedondon?hehehehehe

ikiqzana said...

comey la zara.. bole jadi flower girl.. hehehe..

honeylanz said...

iye..pegang gula2 boleh... makan no way.. rosak gigi nnt dan juga abis meleekitt...sesuai zara pakai dress tu..

Liza said...

zara is the cutest, rindu lak lama tak jenguk.

azrina said...

thomeynyer dier...kalu jumpa nak picit2 pipi dier..

Abrahyn said...

cutenyer zara...nak geget pipi tembam tu blh? hehehe

Nurhayati said...

snowwhite: tq!

atie: tue la anak dara ni suka munga =)

mummy ayu: suka pakaikan dia gown.. kasih diterima hihi

miss repunzal: haah baju baru

zuhaini: tue la heret goodie beg merata.. nasib tak tawaf satu dewan..huhu zara tak makan nasi minyak pun.. dia dah kenyang sblm sampai sini

anis: hihi

suziey: dah vote aQeel awal2 lagi ;)

haizales: bole2.. beli sama lagi best..

ikiqzana: dia pemalu, bertuah la kalau leh jadi flower girl.=)

honeylanz: tu la nasib dia tak kisah nak bukak ke ape.. pegang je..

liza: zara pun rindu sama aunty ;)

azrina: tue la pipi dia tak surut2 lagi.. kalau picit leh kurangkan sila la picit skang hehe

abrahyn: tembam cam bola dah huhu

busyuksayang said...

comel zara with that gown...muahsss

busyuksayang said...

comel zara with that gown...muahsss

CT NORAMIZA said...

ish cute je budak pompuan kan, mcm2 jenis baju boleh masuk :)

CuTeMiUt78 said...

alahai cute je zara... hik..hik..hik.. slamat pengantin baru utk kawan yati tu ya..

Nurhayati said...

busyuksayang: budak2 pakai ape pun kiut je.

ct noramiza: tue la macam2 leh gaya dan melaram.. cam kita jugak la kan.

cutemiut: okey tq rina!