Sunday, August 2, 2009

Dumex at OU

Smalam berjalan kat One Utama.
Kat The Oval, New Wing ada Dumex Dugro launch new look and packaging.
Sayang tak sempat nak jumpe duta Dumex Vanidah Imran & Rashidi Sidek

Ape la Zahra dok perati tu

Rupanye2 maskot dumex ni.. byk ada 4,
tapi yang ingat nama kaler purple tu Sweepy..kiut miut je Tapi bila ajak pegi dekat, takot plak.. bila dah jauh siap leh bye bye lagi.
Anak korang mesti tak takut kan ngan maskot2 cam ni.
Nak balik, ada SA yang baik hati mengofferkan diri amikkan pic kitaorg.. ;)

Itu je la aktiviti kami semalam..
Aktiviti korang mesti best =)

27 comments:

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

aktiviti linda tak best..
byk keje..
hahaha.

kak nape kita tak penaj jumpa mn2..
padahal..tmpat yg akk hangout tu la..tmpat linda lepak

Zuhaini said...

hang pi OU hari Sabtu ke..? la.. kami pun pi sana sabtu lepas.. tgk trasformers! :) tapi da lewat la.. dekat kul 7 petang baru sampai sana.. :) kalau awal sket, mungkin dapat alia jumpa dengan zara.. hihi :)

CT NORAMIZA said...

best, best sgt yati, lepas abis keja umah, terbongkang depan tv, 2 hari camtu :) hehehehe...

neezareef said...

yati tade nye..bkn anak ko je takut anak aku pn sama...
jauh2 bani dah dekat tgk semcam je mula la sengallll je aku rasa

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahaha ok la tue zara leh babai..anna neh da tua pon takot wakakaka

nydia-mama akif said...

sama la macam akif yat....kalo dari jauh beria bye bye mascot2 ni...tp bile bawak dekat takut giler...huhu

CiKaYu said...

ooo zara takut ye...icha ok je. aritu jumpa teletubbies kat dataran pahlawan siap panggil lagi....

Sidratul Muntaha said...

blik kg jer...
takder yg best pun smlm!

Farah said...

alala zara takut ke...alaa ingat nak ke OU jugak semalam tp bile memikirkan parking yg susah nak dpt terus kensel..jadi aktiviti semalam hanya tido,kluar makan dan kemas rumah je

atty's said...

sian zara takut maskot tu ye..hehehe..

mEiZ SHA said...

heheheh
alaa tiutnyer kasut pinky ye..;)

anak sedara ninie pun takut kak..dari jauh duk melambai2..da dekat ye lari dulu takut!!

:)

Dee said...

aritu mimi n fifi x takut lak..tgk mood kot...new packaging eh..lum tgk lagi..

azrina said...

zara takut yer..tgk dekat nampak besar kot dan berbulu kot..hahaha

hmmm...kitaorg x pegi mana pon..dok umah ajer..

[-suziey-] said...

hahahaa..zara tkut ke..sian dia..ekeek:D

p/s: jgn lupe vote for aQeel ok..hehe

Rozita said...

aktiviti akak smlm...
sebelah pagi pergi org kenduri
pastu ptg, jogging kat pdg Polo
mlm, lepak kat sua rasa TV9 di ipoh minggu ni

yaya said...

zara takut maskot tu mesti maskot suka ngan budak yg takut sebab kalau budak tak takut selalunya maskot kene buli seperti kene tumbuk, pukul dan raba2. hahaha...
mesti maskot suka kat zara...

zailamohamad said...

Zaila punya weekend biaser2 jer..plan nak p pureen warehouse sale pon tergendala pasal MIL datang rumah pastu dia pon xsihat so terpaksalah batalkan ajer niat nak memborong tu..huhuhuhuhu..Anakku nyer warehouse sale pon xdapat p..huhuhuhuhu

azzamoro said...

kitorg pi tengok ni dumex hari jumaat.tapi tak sempat snap pic. if takde besday party on sat sure dah dtg tengok vanidah imran..huhu

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..hik.. lebih kurang je ngan mirul pun takut gak..

Liza said...

wow, nampak so happening, lama dah tak gi OU

honeylanz said...

abg ac ok x takut dah. tp ery mcm zara la..jauh suka..bil p dkt meronta2 takut...

DaliaLiyana said...

wahh...mst best jalan2 kan...
menenangkan minda..eh..ye ke menenangkan minda..? dalia tak leh g tmpt yg crowded..nnt pening...:)

mummYaeesh said...

uols nampak slim la..phewiiittt!

dulu masa yaeesh baya2 zara..dia ikut mood..kadang2 dia ok..tp kadang2 dia takut gak!

mummYaeesh said...

whoops..lupe nak bgtau.. weols da received ur gift..tq dear! da publsh n3 pun..here's d link!
http://mummyaeesh.blogspot.com/2009/07/rezeki-bulan-july.html

4 Kay-E said...

Zara sungguh comel.. Kelakar gambr dia kusyuk tengok apa tu. heheee//

Haizales said...

Rania blum tau lagi takut ke tak...nnti nk try...bawak tgk badut ke@ape2 maskot..hehehe

adda said...

zara takut dgn maskot tu ker? hehe so cute