Wednesday, August 5, 2009

Zahra dan Kasut

Ni adalah koleksi kasut Zahra dari dia lahir sampai la skang.
Haruslah tuan punye kasut posing sama kan. hihi

Ada yang beli dan ada orang bagi.. sangat suka.

Kasut raya Zahra tak beli lagi. Mummy & Daddy pun tak beli lagi huhuhu
Berangan nak beli yang kat bawah ni, tapi mahal sangat la pulak.
Kalau la ada duit jatuh dari langit, bestnye.
Dapat beli sama ngan Mummy punyer kan ;)

gambar kasut dari sini

Kawan-kawan Zahra mesti dah beli kasut raya kan?!
Silalah tunjuk kasut raya baru korang ye, nak tgk hihi

34 comments:

Real Woman said...

thanks for dropping by my blog! Anyway bnyknya collection kasut yr daughter... Boleh lawan imelda marcos punya collection ni! Hehehe. Cute cute. Mmg crazy shopping for girls kan!

ikiqzana said...

anak zana pun belum beli kasut raya lg...

bnyk tu kasut zara..

a-as said...

wow banyaknyer koleksi kasut zara..kalah auntie!

honeylanz said...

hehhe..comel aja tuan punya asut posing dgn koleksi2 kasutnye...ery n ac blom beli lg...mama nye tgh usha2 gak ni...tp utk boys ni balik2 clarks..okbg...raya ni RL kids lak la...aci x??

~mama danish~ said...

ermmm cute2 nyer kasut zara...

koleksi kasut utk baby girl mmg cantik tp utk boy lbh kurang sama jer bentuknyer... tu yg x syok tuh, hehehehe...

danish blm beli kasut raya lg...nk dekat nnt br g cari...

mummysyafie said...

tak beli lagi la kasut budak2 yati. tapi baju2 dah settle dah. cuma nak tambah sikit je

nydia-mama akif said...

banyaknye kasut zahra...jeles aunty tgk....akif pun tak beli kasut raya lg yat....actually i dah usha nike cam zahra yg dua dari atas belah kiri tu tp blue color la....hehe

Mrs LVoe said...

kasut mummy xmo tunjuk ker :P

Dania's mummy said...

byknya kasut dia.. cute2 pulak tu... kitaorg pun x beli lg kasut raya...

CT NORAMIZA said...

kasut raya??? rifqy punya jgn kata kasut raya, baju raya pun blm beli lg yati. ayah dia masih x sihat lg, dah 3 ari mc. huhuuu :(

[-suziey-] said...

umangaih..byknya collection kasut..haha..aQeel pnye ade la seketul ua kasut..ekekek:D

Liyanaroxx said...

alahai...comel2 kasut zara...=)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

saya baru ada dua kasut :( kasut raya pun x beli lagi..huhuhu

xoxo,
Nuha

CuTeMiUt78 said...

byknya kasut zara...
mirul punya.. ada yg tak blh pki..
eemmm thn ni tak tahu nak beli kasut mirul yg camne plak.. :D

CintaKu Iman said...

hi yati..comeynyer kasut2 zara.....mesti senang nak match ngan baju hihi..iman lom beli lagik....

Connie said...

banyaknye collection Zara... comei2 belaka..

Rozita said...

amboi zara, ngalahkan siti nurhaliza lg..:)

Dee said...

cantiklah kasut..auntie pun nk carilah..

Siti Nurul Jannah Fital said...

OPSS..COMEY MCM ZARA GAK..LEH GENG LA NGAN UNTIE ANNA YEE ZARA...SBB SUKE KUMPUL KASUT..HEHEHE
tApi UNTIE TAK SEMPAT NAK KUMPUL KAUST MASA BABY NYE...HIK HIK HIK

4 Kay-E said...

Amboi Zara nye kasut.. banyaknya. kalau umur 7 thn nnt tak tau le mama nak susun sampai ke mana ye... hehehe...

that prada purple/black is so cute!

mummYaeesh said...

da kata pompuan kan.. tak sah klu tak bersusun shoes..woohoo!

yaeesh pun lom beli lagi..tp last raya punye kasut sgt jarang dipakainye and still muat lagi so mybe tak beli kot..cut cost..ekonomi merundum kan..weehhooo

Liza said...

best kan when you can share your interest with you daughter. my princess is also into shoes, just like me

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

iskh2 manyak nyer ..ermm aqil baru ader 4 jew wakakaka..kasut raya x beli kot sbb kasut bkn pakai sgt ahahha

nurulzia said...

manyaknye collections zara..bertuah sungguh..hehehehe

azrina said...
This comment has been removed by the author.
azrina said...

amboi banyaknya kasut zara..mtk satu leh..hehehhe..

P/s~2 ari x datang lawat zara..

neezareef said...

kwn zara si myra n afiq mak dia lom blikan kasut lg..

mak dia verangan nk bli 2 pasang sowang..wakakkak

itu pun klu 'bank negara' luluskan la..

byk kasut zara cantik2 pndai yati jaga

mEiZ SHA said...

waaaaaa tomel2nyer kacut ye..;)

adda said...

byknye kasut zara,, kiut miut belaka.. hehe

Abrahyn said...

wah...wah...shopaholic in the making nih....dah besar sok, sure lgi byk kasutnyer...

:: vErde+hAzizi :: said...

goshhh...nie ade ciri2 imelda marcos nie...hehehheh...
habes la later dah besar nanti mama kene built one special shoes cabinet for zara ;D

Haizales said...

kecik2 dah jadi shoe collector ek?agaknyer semua anak zaman sekarang ni melebihi mama2 dieorg bab2 kasut ek?

kite lum beli lagi kasut raye, nnti dh beli kite upload kat blog kite k...

Snowwhite Zone said...

comey kasut zara. ingat kat kasut2 naily dulu.. tp dah buang.. mama dia ni x suka tgk naily sepahkan kasut2 dia.. tension...

CiKaYu said...

yati,
bnyk nye kasut zara....beest betul...flat shoes/ballerina shoe tu cun lah..