Sunday, August 9, 2009

Deco Bersama Zahra

Tengah mummy keletang keletung kat dapur.
Pasangkan channel Ceria tuk Zahra bagi tak kaco mummy dia wat keje.
Bila dah settle semua kat dapur. Nak rest tgk tv.
Tgh2 layan tv, rasa cam lain je kat rak tv.
Rupa2nya Zahra telah memberi sentuhan kreatifnya yang pertama.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tengok tu kreatifkan...
nampak ke tidak, nampak ke tidak, nampak ke tidak, (dengan nada citer datin wanabe)


Pada yang berminat utk menggunakan khidmat pakar perunding hias sempena hari raya nanti.
Sila taip ZAHRA jarak DECO ke 1234 tekan2 tak dapat..

32 comments:

neezareef said...

cute la zara tlg mummy deco umah..siap la raya kang

sitisifir10 said...

hihi...budak2 memang suka mengemas...yang magicnya, apa yang kita kemas, dia rasa tak kena dan dia kemaskan semula... ha ha

Connie said...

Bsr nnt leh jadik interior designer ek Zara...

honeylanz said...

hahaha... dia susun toys dia sekali lak yea. pernah x dia menunjukkan ciri2 geram kt tv tu??? ery suka ambik hanger nk ketuk tv!

zailamohamad said...

alahai..anak pompuan kalo dah besar nanti mesti suka tolong mummy dia ya;)

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

good gurl zara

Queenin Murni said...

hm,dia nak bg si putera shazlan tu main kot. :p
si adam pulak suka simpan toys or remote dlm kabinet periuk. :p

Real Woman said...

orait auntie rw bookng zara utk deco rumah auntie raya ni k! Bg special diskaun tau!

~mama danish~ said...

rajinnyer zara tolong mummy dia..

mEiZ SHA said...

hehehhee
nampak2...nampak gaya yg x nampak tu 3 ari lagi laa tu...:)

hehehe

pandai ye deco..

come come deco bersama ZARA
;)

azrina said...

hahaha..dah pandai deco dah..abis la mummy dia nnt..:)

Mrs LVoe said...

centre lak tu. pandai zara pilih port yg sesuai.

adda said...

wow cantek laa.. ni ada potensi ngalahkan eric leong ni hahha

CT NORAMIZA said...

cik zara cik zara, aunty nak tanya kat ner beli pasu sebelah rak tv tu, canteklah :) hikhikhik...

Zuhaini said...

ahaha.. rajinnya zara.. kalau alia, dia tolong sepahkan! hik hik.. :)

a-as said...

huhu pandai zara..nanti tolong buat deco umah auntie plak k!

Liyanaroxx said...

pandai btol budak comel nih....=)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hihi...jimat ! tak payah bayar consultant fee utk home designer :) kalah eric leong :P

jane_doe3328 said...

sejuk perot mak dier mengandungkan :)

Farah said...

hahaha nampak ! nampak!

nurulzia said...

nurul nampak..dia letak toys dia...wah..pandai zara..leh jadi ID..kaya oooo

yaya said...

hahahahha... gelak besar i, memang kreatif!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

iskh2 menantu sapa la neh ekekeke

Dee said...

kihkihkih..ada je idea dia ek..

[-suziey-] said...

hahahaa..sgt tomey la..pndai btol dia deco ek..

Mrs.Azlan said...
This comment has been removed by the author.
Nurhayati said...

neezareef: haah cute sangat, pasni leh jadi wonderland hihi

sitisifir: betul2x.. 'kemas' mmg feveret dia.

connie: mudah2..aminn

honeylanz: pernah has.. amik la ape2 pastu ketuk kat screen tv tu, daddy dia menyirap je..

zaila: harap2 camtu la kan, ringan tulang, mummy dia arah je haha

yanadzul: tq

queenin: amboi adam, simpan dlm periuk!!bagi dia masuk kitchen ke weh..bahaya tu..

real woman: bole2x. aunty punye pasal 50% discount hehe

mama danish: sangat2 rajin mengemas huhu

meiz: wajib nampak, kalau tak nampak baik gi check kat doc.

azrina: tue la pasni mmg dia la hias, tak de can dah mummy dia nak menghias hehe

mrs lvoe: tue la elok je kat tgh2..

adda: pasni eric tak leh cari makan dah haha

ct noramiza: aunty, pasu tu dapat free masa mummy zara beli console table.. hehe

zuhaini: ala sama la zara tu, rajin 'kemas'. last2 kita kena kemas jugak

a-as: bole aunty.. beresss

liyanaroxx: aminnn

elissmie: tue la dah jimat tu..

jane doe: alhamdulillah

farah: nasib nampak hihi

nurulzia: kalau dia besar jadi ID, mmg umah mummy dia la harus dicantikkan.

yaya: ada je kan budak2 ni.. kekadang tak terpikir kita.. =)

anna: ada rasa nak jadi biras ke ahahaha

dee: tue la bebudak ni penuh ngan imaginasi

suziey: tue la tak tercapai akal ku hihi

mrs azlan: ??? salam =)

Haizales said...

alamaks, nnti mesti Rania ikut jejak kak ZARA...buat deco sesama..ihiks~

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. zara mendeco utk hari raya.. :D

Queenin Murni said...

heehe.. bg la jugak.. dah melalak kat pagar tu tgk mama masuk dapur.. but under adults supervision yer.. dont worry.. :)

Nurhayati said...

haizales: hihi nanti rania mesti pandai deco jua.

cutemiut: tue la tak yah mummy dia penat2 kemas, dah ada orang kemaskan

queenin: dapur mmg strictly not allowed masok.. bahayo.. skang ni alhamdulillah zara dah paham, senang dah.

mummYaeesh said...

ahaks..