Saturday, August 15, 2009

I’m Addicted to Olay Game

Skarang aku tengah addicted ngan Olay game ni.
tapi tak la terror mana main pun, saje suka2x.

Pada yang blom try main lagi, jom la join addict together2x hihi
Click
sini yer.

Rules:
1-play the online game n take a final screenshot of your score
2-write a blog post tittle ''I'm Addicted to Olay Game'' and post the screenshot in ur blog
3-tag 5 of ur frens in the post and challenge them to beat ur score
4-send an email to findfairness@nuffnang.com with the permalink of ur blog post.



Tag 5 of your friends in the post and challenge them to beat your score.
1. Anna
2. Connie
3. Farah
4. CT NORAMIZA
5. mEiZ SHA

pada sesape takde dlm list name ni, korang pun dialu2kan main game ni.

kalau korang dapat beat akunye score, ada gift akan diberikan.
tapi sorang je la ek dapat. (akan di buat lucky draw kalau ramai)

11 comments:

Haizales said...

ermmm beshnyer kalo dapat join..tapi kite ni kaki bangku skit hal2 game ni, huhu..enjoy d game btw~

mEiZ SHA said...

alamak kena tag laa plak..:)
ninie bab2 game ni x pandai laa kak..hehehhee

[-suziey-] said...

hohoho..baik jgn mula main..nnti jadi cam yatie..addicted..ekek;D

Snowwhite Zone said...

blh try main game ni.. yatiada byk game kat FB, try le jgkd

Zuhaini said...

best ke..? saya pernah dengar game ni.. tapi x pernah try lagi.. hihi :)

a-as said...

have fun! :)

4 Kay-E said...

Addicted ye main games ni? Bahaya lah kalau addicted. hehee...

CT NORAMIZA said...

yati, sekarang gak saya pegi main :) heheheh...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

menci taw opis neh semer nk sekat x leh nk men...kat umh tenet x pasang2 afik haishh

azrina said...

ok nak try la...

CuTeMiUt78 said...

hah... tag versi game la ni ya.. hik..hik..hik.. hik.. good luck pada yg tersenarai