Monday, August 17, 2009

17 months

Alhamdulillah, harini Zahra 1 tahun 5 bulan.
Cepat betul rasa anak membesar. Mummy dia je cam perasan anak dara lagi haha

Skarang ni tgh syok, BERLARI.. kaki dah kuat.. berlari sana sini.
tak kira ape kat depan dia, redah je.. sabar je la anakku ni.

Dan paling penting dah reti sebut Mummy (complete sebutannya yeeeyyyy)


Gambar takde kena mengena ngan umur dia skang. harap maklum =)
ketul2 dia dah byk kurang, bila dah besar ni


30 comments:

shila ariff said...

ketul2 dia dah berkurang sbb dia makin aktif sekarang ni...mesti asyik berkejar2an ngn zara kan?? nnti mak zara pun leh tumpang kurus gak.....

Haizales said...

i tau..walaupin penat kejar2 ZARA skrg ni,tapi mesti u rasa happy sbb ZARA membesar dengan sihat dan sempurnakan..alhamdulillah, syukur ya dear..

geram betul tengok picture ZARA tu, semangat habis..montel..hehehehe

Farah said...

alaaa gerammnye tgk tangan ketul2 tu..bessnye dah pandai sebut mommy..penat dok ajar afif sebab mama..tak pas pas lagi ni.

Liyanaroxx said...

kak yati...
cepat btol zara membesar kan?dah xde ketul2 lagi ke?alah!!!ketul2 tuh yang membuatkan lagi geram tgk gambar dia...

PAPEPUN...
zara sangat COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!COMEL!


ok dah...nak cakap tuh jerk!!!hikssss....

ibu qistina said...

nak tanye r..anak u minum susu ape e?semangat..geram tgk..anak i sume susu dah try..sume reject..badan sekeping je..arghh tensen!!geram tgk anak u...

Snowwhite Zone said...

waa ketul2 mcm anak sy ms kecik dulu. tp dah besar n aktif jd kurus.. biasa tu..

pepun, hepi 17 bulan zara

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

zaraaaaaa ~
comel nye kau !!
nak anak mcm dia satu boleh??
hihihih

Nadia Dzai said...

Zaraaaaa, sat lagi 2nd bday yee ;p

[-suziey-] said...

hohohoho..sgt tomey zara..berketol2..

<< s| tED| >> said...

lari laju-laju zara.. bia mummy semput nak kejar :P

adda said...

waa.. sgt comel.. syafi ada kt sebelah ni pn tertawan dah hehehe... syafi pulak dh nak masuk 1 tahun 6 bulan.. cepat je kan masa berlalu.. geram tgk betis n lengan zara

:: vErde+hAzizi :: said...

zara is just one happy bubbly baby!!!
takpe takde 'drumstick' tue pon still sedap untuk digeget kannnnn ;D hehehe

CT NORAMIZA said...

bila dah dpt berjalan, sibuk je diaorang berlari kan yati. tp apa pun, happy sgt tgk anak membesar depan mata, sedar x sedar, dah besar anak kita...

LoVEaQshA said...

wahhhh..zara dh bsarla~!
wlpn ketul mkin berkurangan tp stil cute n mantapz..hehe

zara dh smkin bijak n bijak....
wah pndi lari2 yer, pasni lgla truk mummy dia kna kjar zara..
bgusla zara mbesar dgn sihat!!~

kiss zara...mummuahhh

Zuhaini said...

comel sangat si zara nih!

oh, saya sangat jeles tau! sampai sekarang alia duk panggil saya "abu"... hihi :)

reen said...

smngt&comelny dia..
biasalahkn klu ank dh mningkat usia skit&smakin aktif mmng susut la bdn..

DaZzlingLilLy said...

iyerla dia kan makin lasak so makin slim la..kejap jer dah besar kan..tak lama lagi anak dara u ni jadi teman shopping ..

Liza said...

she is so adorable!!! makes me want to have another baby!!!

neezareef said...

alalala tomey2 zara bolatzzzz

Dee said...

oh..dh lebih kurang umur fifi..tp fifi bulan 12 ni dh 2 tahun..hehehe..

honeylanz said...

kejap aja kan...makin besar makin byk ragam.. tp ragam tula yg sweet sour nye kan ;)

azrina said...

huhuhu..dah besar dah anak dara awak yer...tu la kan anak makin besar makin tua la kita..waaaaaaaaaa..xnak tua..

mEiZ SHA said...

waaaaaaaaaaaa sgt tembamnye si tenit ni dulu2..:)

tetap sweet...;)
cam mummy ye...

~Eila @ Along~ said...

haihhhhh geramnyaaaa dgn budak kecittt ni...aduyaiii..kalo jumpa nak geget2 ni....bg nangis..hehe..sori ye yati..anakmu punya aura yg kuat...hehe..mesti rase bangga zara dah leh panggey mummy....

mummYaeesh said...

adala yati..cuba tgk mulut dia betul2 tengah sebut yeayyy!Hiks

atty's said...

amboi..zara...geram tgk lengan...zara..mcm nak gigit2 jew..

Zetty84 said...

Hihi...walaupun gmbr x de kena-mengena, tapi zara tetap baby yg sgt COMEL tau...!!! suka nengok dia...cute sgt...kejap jerk dah besar ye cayunk... ;p

busyuksayang said...

comel...kalo terus mcm tue pun tak pe :D

CiKaYu said...

waduh..waduh..comey banget....mudah-mudahan jadi anak yg soleha

CuTeMiUt78 said...

tomeynya zara.. ish rasa cam nak geget je.. hik..hik..hik.. klu mirul plak.. makin besar.. makin kental segala isi pejalnya