Friday, August 28, 2009

Astro Oh Astro

Perasaan marah dan terkejut bila baca surat dari Astro ni.
Membebel la sana sini.. dah penat benti hihi
Ape nak buat, bebel pun bukannya bole kurang pun. Menda dah naik huhuhu..
Nak taknak kena la bayar jugak.
Suratnye dah lama dapat, tapi sbb nak bayar bil bulan ni,
tetiba perasaan marah tu datang balik. huhu tarik nafassss hembusss..lega dah hihi


Hmm makin lama nilai barang/servis semua tinggi kan??!!

34 comments:

honeylanz said...

hehehe.. sama la. has pun membebel. bila dah naik jd rm100++ rs mcm mahalnye!!

<< s| tED| >> said...

Astrosports lah ni yek.. naiklagi kan...?

dia naik tiba-tiba surat datang kemudian ke..

aku langgan pakej mustika ke..

1 lg baru ada sport.. abang yg bayar.. ekekekeke

dia umum naik tiba-tiba. takde pilihan samada org nak terus langgan atau berhenti.

tapi sports kan.. mahu atau tidak.. tetap nak tgk gak..

atty's said...

astro = asteruk

a-as said...

ada terbaca kat mana lupa, baru2 ni menteri penerangan kata so far tak terima komplen dari orang ramai. Kalau ada komplen maybe boleh consider buat something utk caj sukan tu. Jom kita pakat komplen nak..

messyremo said...

hehe~~

besela..

duit nk lebih,servis tetap teruk deh~~
ujan je,ilang..
skang ni dah la asek ujan..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

alamak kene bayo lebih la neh ekke aku pon nk marah la camneh ehehhe

Liyanaroxx said...

sume makin mahal skang nih kak...
kuih dulu-dulu:

RM1.00 = 4 keping..

skang

RM2.00 = 5 keping!

nydia-mama akif said...

ye la yat...mentang2 dia takk dia nak naik...kalo servis bagus takpe gak...ni tade competitor..suke ati hatuk dia je nak naik....kalo servis bagus takpe gak...ni tak,dah naik nak muntah ijo dah tgk siaran diorg dok ulang lapan pluh kali....balik2 yg sama.....teruk betul la....jom pakai ramai2 complen...

Dee said...

yg ada channel sports je naik..dee xde..so sama jelah bilnya...hubby dee x lyn channel sports ni..dia layan thangatirai..hahaha..

mEiZ SHA said...

bil ninie pun da jd 105 skang ni..citer duk ulang tu je pagi petang siang malam..

sakit ati gak ngan astro nie..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tak penah terpk nak pakai asteruk ni :P

Zetty84 said...

erm...kalu zati pun marah nek cam gitu...akak amik channel sport je kot yg nek rega cam gitu...zati byr cam besa..hubby x layan sports... ;p

LoVEaQshA said...

erm akak bil kita hrga sm..RM105.05..
bgang btl kan dr bwh seratus trus dh kna seratus lbh..Menci btl!!~

Tp knala jgk byrkan nti xpsl2 trus potong tnpa apa2 notis..ASTRO zalim!!~

Farah said...

erk..adekah saya juga akan mendapat surat yg sama nnt?baru pasang astro sebln yg lepas hehe

Rozita said...

ye..saya lepas dpt aje surat kenaikkan bil tu, esok nya terus cal Astro..buang mana2 chanel yg tak perlu..murah skit. Rasa mcm buang duit jerk bayau mahai2 kat TV

CT NORAMIZA said...

cita yg sama ulang 45 kali, masih nak naik harga, x pahamlah astro ni, tp apa boleh buat, shaifull nak gak sports tu :( huhuuu...

mummy_adam said...

i pun tgh marah n sakit hati nie.. kureng asam sungguh.. cite diorg skrg makin merepek2 pastu nak naik rege plak.. geram tul.. dah lah ada 2 decorder.. ish..ish.. nak campak laut lah 1.. sesuka hati diorg jer kan.. gaji xnaik2 tp yg expenses sume naik.. mongang makcik..

hehehe.. sorry, ter'over' plak.. peace!!

:::wagonbiru::: said...

wow banyak bangat.... ;p

CaTwOmEnS said...

Astro ni mmg entah apa2... Bil kadang2 tak sampai tp dah potong line.

azrina said...

astro mmg service teruk menyampah betul..
cerita pon balik cerita yang sama di ulang...bosan giler..reen mmg benggang ngan astro..service diorg mmg out la..

Haizales said...

a'aah..skrg ni smua dok cakap isu astro ni..kite pun bengang gak bile dapat surat tu..melampau~

QuEeN Of 2 Heroes said...

astro xde saingan cam line tepon...maxis,celcom,digi,etc...tu yg dia naikkan charge suka suki je...da dia je yg ada lesen tu...sy antara yg bengang gak cam akak....

adda said...

sabar..sabar.. dugaan dibulan posa nih

adda said...

lets klik nuffnang together2 jom

Abrahyn said...

nilai wang semakin rendah...:(

mummYaeesh said...

tau takpe... weosl pun sama..tension!!!!yg amik sports jek kan yg naik..ke sume pun naik!??

[-suziey-] said...

ler siot jek..naik lagi..kalu servis makin bagus xpe..huhu

Liza said...

i was upset too when i saw the notice, tuler when a business is a monopoly business, suker hati boleh increase the charge, can't wait for TM to release their hsbb, at least whe have a choice then

atie said...

A ah kan, tensen giler.. cepat kayolah ko astro.Huh!!

Zuhaini said...

kami baru buang sport punya pakej, sebab bukannya tgk pun! tau-tau kena bayar mahal... :(

Snowwhite Zone said...

sport? kn langgan sport jgk. adik n bapak nak tgk.. kita x tgk sgt.. tp astro x bgs sgt, hujan je out

CiKaYu said...

my hubby suruh terminate, tak yah tgk astro lagi, dia kata tgk tv biasa je...uuhuhu, nanti kalau terminate, tak dpt lah icha tgk jim & jam lagi...ke mak budak yg frust.haha

neezareef said...

naseb sy punye x naik harga

CuTeMiUt78 said...

yup.. sama la ngan kita.. duk membebel je..