Friday, July 31, 2009

Blur

Updated**

Tak sangka lak, kawan2 mummy tolong pilihkan baju2 tuk Zara.
Tapi sayang 3-3 baju tu takde dlm butik.
Maka dgn itu mummy decide beli baju ini





Hmm mlm ni ada wedding, tapi tak tau nak pakai baju ape huhu
Jap lagi nak pegi beli tuk Zara la.. cari dress kat BabyGap la kan.
Hmm tuk anak sanggup beli baru, tuk mummy tak beli pun takpe, tak penting hihihi



pic from www.gap.com

22 comments:

Haizales said...

betul tu...kalo untuk anak, mahal pun tak per..tapi kolo untuk diri sendiri kena berhari jugak la nak pikir...hehehehehe

enjoy shopping for lil Zara ya ;p

Dee said...

lawolah bju tu...betul utk anak xpe jekan..hehehe....

Farah said...

I love yg purple tu! so sweet..isk isk nak babu girl jugakk!!

honeylanz said...

suka yg tgh2 tu

azrina said...

betul betul...kalu utk bb apa pun xpa..janji dia npk comel..kita punya nnt2 pon leh kan..

[-suziey-] said...

berkorban apa saje demi ank tercenta..ekeke:D

CT NORAMIZA said...

yati, sila beli yg purple dan yg tgh tu utk zara, mesti comel je dia pakai, yatiiiii dah balik ofis ke belum ni???

Siti Fatimah said...

same goes to me too anak nyer semua nyer nak beli baru kita nyer nak beli tok diri sendiri sometimes pon berkira last2 menyesal hehehe...

Queenin Murni said...

hmm.. dress zara dah banyakkk dah.. tak yah la beli lagi...

heheheheh!!! blink blink!! :P

(me feeling feeling jd good fairy)

Zuhaini said...

comel! :)

nydia-mama akif said...

tiga2 pun cute....alahai teringin lak nak ade baby girl...seronok tgk diorg melaram....hehehe...

Liyanaroxx said...

warna purple tuh lawa ar kak yati...comel je design dia...

atty's said...

ni 2 ngn no 3 tu lawas..kty suka..

MeL said...

sume comelss! nk lagi yg pakai tu da semulajadi comel!! da bole imagine klu zara pakai dress ni..so adorable ;)

Rozita said...

akak pilih yang last tu

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yer mummy dia pakai yg lama pon x per ahahaha

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

tiap2 bulan mesti yana beli baju kat anak2.. kat mama dia takda langsung

knpa hah?? :)

adda said...

baju anak mengalahkan baju mak. itulah yg selalu berlaku.. tp cantek2 la gaun kat atas.. i laikk.. nasib baik xde anak perempuan kalau tak mau ku rembat jugak hehehe

CuTeMiUt78 said...

baju anak lebih penting dari baju mak kan.
by the way, jom vote mirul utk contest lil prince tu ya

Nurhayati said...

haizales: kan.. kalau tuk anak mahal ke murah ke mesti beli.

dee: haah demi anak tersayang ;)

farah: tue la sweet je. ape lagi teruskan projek bb girl skang :D

honeylanz: tue la anak didulukan.

azrina: kalau banyak duit hari2 beli baru bagi dia comel je..

suziey: daddy dia pun tercinta gak.. tapi anak lebih sket..haha

ct noramiza: tue la cantikkan..shopping sampai tak balik opis dah haha

siti fatimah: tue la ada gak camtu.. menyesal tak beli tuk diri sendiri, pastu mula la tak leh tido.. ngada2 tul

queenin: mana tau banyak :p dlm wardrobe dia bersepah2 baju tak kemas, tolong kemaskan bole?!

zuhaini: tue la mmg comel

nydia: ape lagi, cepat2 dapat bb girl lak.. mmg mcm2 beli, byk accessories kita leh pakaikan tuk girl ni kan

liyanaroxx: tue la comel giler, tapi sayang takde kat butik huhu

atty: suka jua.. tq

mel: budak kalau pakai ape pun comel Mel.. kita je ni kena tgk pakai tu comel ke tak haha

rozita: sama la ngan yati

anna: sian mummy kan. yang lama je..huhu

yanadzul: tue la.. tuk anak sanggup invest byk, tuk sendiri agaknye dah byk sangat kot.

adda: mmg pun, anak lebih dari mak. mak over beli baju anak.

cutemiut: dah vote mirul tau.. gud luck ye beb

Queenin Murni said...

upset!!! u beli jugak!!! hheheheheheh!!!!

Nurhayati said...

queenin: kalau la u ada baby girl, i beli kan juga gown tu tuk baby u gak hihihi