Friday, August 21, 2009

Selamat Berpuasa!!

Sedihnyeeeee... bukannye ape.
Malam ni tak dapat nak tarawikh dan berpuasa esok.
1st ramadhan plak tu kan huhuhu
Harini 'bendera nippon' berkibar dgn megahnya..
mungkin minggu pertama ni tak dapat berpuasa huhuhuhuhuhuhuhu


Tapi ape pun, pada semua sahabatku sekalian yang beragama Islam,
Selamat menunaikan ibadah puasa.
semoga kita semua mendapat keberkatan di bulan mulia ini. InsyaAllah.

40 comments:

LoVEaQshA said...

erm awl2 dh ada tgl posa erk sis???
hehe sabo yer!~

selamat Berpuasa..

Snowwhite Zone said...

hik3,, anis dah nak abis dah... insya Allah esok dpt le pose..

BTW Happi ramadhan....

honeylanz said...

slmt berpuasa yati!!

Mummy Dasy said...

Selamat berpuasa

mamazana said...

Semoga ibadah yang kita jalani di bulan mulia ini dipermudahkan & diterima serta diberkati oleh Allah swt. Insyaallah...

Selamat Berpuasa...

nydia-mama akif said...

senasib ler kite yat...bendera kite pun naik,tp dah nak ujung2,hopefully mlm ni tangki tutup ler...hehehehe

Liyanaroxx said...

Selamat berpuasa kak yati!!!

CT NORAMIZA said...

yati, semoga sama2 mendapat berkat di bulan yg mulia ini, insya-allah. :) selamat berpuasa

zailamohamad said...

Selamat Berpuasa juga..Moga Ramadhan kali ini menjanjikan seribu keberkatan buat kita semua;-)

atty's said...

selamat menyambut ramadan al mubarak ..kalo ade salah dan silap harap dimaafkan ye..

Nina said...

selamat berpose yati

Liza said...

i pun nearly join the club, alhamdulilah dah habis, anywan salam ramadhan!!!!

momguess said...

salam ramadhan
moga kite mdapat keberkatan nyer

Rozita said...

silap2 kena 2x
awal & akhir
letih nak mengganti weiii

busyuksayang said...

selamat berpuasa juga buat u & family :)

Dee said...

selamat berpuasa..

Mr. and Mrs. Mizan said...

hahaa.. kite pun bendera nippon jgk ni..
apa2 pun, salam ramadhan buat yatt, hubby & zara..

azrina said...

slmt menyambut ramadhan...x pose la yer esok..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama2 laa kiter buat party esok lunch ngan baby..hahahaha

Nadia Dzai said...

salam ramadhan! upss dh tinggal ye.. jgn end of puase pon tinggal juge ;p penat membayanye

::Umi Sufira:: said...

Salam Ramadhan walaupon tak dapat sambut puasa esok..takpe nanti bendera dah lipat leh sambung puasa yer:)

neezareef said...

slmt berpose..maaf zahir dan batin spjg berblog ya..

a-as said...

walaupun bendera nippon berkibar I nak wish u & family happy puasa jugak!.. ;)

<< s| tED| >> said...

salam ramadhan

CuTeMiUt78 said...

alahai kesian dia.. takpe la..
nnti blh puasa gak kan..
selamat menjalani ibadah puasa

mEiZ SHA said...

hehehhe
sama laa kite kak

ruginyer xdpt teraweh mlm pertama

DaZzlingLilLy said...

selamat berpuasa yati..hehe cian dia dapat bendera nippon..

reena said...

Selamat berpuasa akak!

mummy_adam said...

Selamat berpuasa to u n family :)

reen said...

salam...
aikkk!!!!dh ry dulu dh dia..hahahaha..

x pe la..nk wt cmne kn..
anwy,sy pn nk ucapkn selamat berpuasa gak...maaf la ye klu ad sbarang ksilapan spnjg kita brsahabat ni...

~mama danish~ said...

selamat berposa yati!!!

:: vErde+hAzizi :: said...

huwaaaa...same laaa...bru kene td!!!

nways...

Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

Haizales said...

Happy Ramadhan mama Zara dari mama Rania n family..tak pe, nnti dah clear bendera u blh puase~

Siti Nurul Jannah Fital said...

istimewa menjadi wanita..
Walau tak puasa...tapi pahala..org puasakita dapat gak..
hehhehe...
Bangun sahur...menyiapkan...makan untuk org yg puasa...kan ke besar pahala nya...

Shopaholic Mama said...

Hi Yati, Salam Ramadhan to you & yr family too!

Bendera Nippon tak dapat elak, nak buat mcm mana kan!

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

kak yati : SELAMAT BERPUASA !

aitt..lupa..takley pose ye..

CaTwOmEnS said...

ha ha tak bleh raya.... :P

Abrahyn said...

eh, takpe arrr...dah tiba masa nippon datang menyerang! banzai!!!! i punye nippon next week kot...

mamazana said...

mummy, mama dah dapat parcel tu. tima kcih byk2. zana drop bdk2 kat umah mak, then g tesco. bila balik umah mak, sikak long dah bkk parcel tu. x sempat zana nak snap. bertuah betul!!!

mummYaeesh said...

wlaupun da ari kelapan tetap nak wish gak..salam ramadhan..ampun maaf dipin ta ye yati!