Wednesday, August 12, 2009

Tag: Husband

Minggu ni adalah minggu tag sedunia.
Gigih nak habiskan tag tertunggak

Rules:
Here’s a chance to see how well you really know your husband.
Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do.
The real challenge is to send it to your husband to see how right you really are.




Question:
1. He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?
2. You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
3. What’s one food he doesn’t like?
4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
5. Where did he go to high school?
6. What size shoes does he wear?
7. If he was to collect anything, what would it be?
8. What is his favorite type of sandwich?
9. What would this person eat every day if he could?
10. What is his favorite cereal?
11. What would he never wear?
12. What is his favorite sports team?
13. Who did he vote for?
14. Who is his best friend?
15. What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
16. What is his heritage?
17. What is his favourite colour?
18. What is his habit?
19. What is he proud of?
20. Lastly, do you think he will read this?

Q yang ada ni aku print out bagi Zaf check betul ke tak aku jawab.
Nak tunggu dia baca blog ni mmg berjanggut la kan hihihi
(tapi tetap tak nak ngaku yg dia mmg jarang sangat baca blog huhu)



Score: 17 out of 20 hihi
Pastu saje la suh dia jawab Q ni tuk wifenya.. tak nak bole
nampak sangat tak tau la tu kan..sabar je la.. =)
takpe la yang penting dia sayang kita.. ecece sayang ke :p


Pada sapa yang tak pernah buat tag ni lagi, sila lah buat ye.

13 comments:

CT NORAMIZA said...

hehehehe...rajinnya yati, siap print bagai, mmg pun kan, cuba kita suruh diaorang plak jawab, haruslah 3/20 kan kan kan??? heheheh...

Dania's mummy said...

HAHAHAHAH... cute je siap print out lg.. nak pulak tu dia melayan... tanda2...

nydia-mama akif said...

hehe...biase ler tu yat,normally kite pompuan ni yg selalu tau more bout hubby kite....kalo i mmg taknak suh lakiku jwb soalan gini sbb nanti sure aku ni yg sakit ati tgk jwpn dia...hehehe

nurulzia said...

mestila zaf syg yati..

Real Woman said...

cutenya!! siap print out lg tu! hehee

linahilmin said...

wah, siap check ngan red pen lagi, cam cikgu lak! 17/20 kira ok lah, A-!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tulisan tangan itewh sangat comel :) mcam budak sekolah..hikss..

dah penah buat tag ni :)hubby baca tp dier tak komen lak btol ker salah..btol semua laa kot :)

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. siap di printkan tu..

Mrs LVoe said...

comey yea ;-)

Nurhayati said...

ct noramiza: terpaksa print, kalau taktak tau betul ke tak jawab. =)

dania's mummy: paksa dia tanda betul ke tak tuh..hihi

nydia: betul gak kan.. baik tak yah jawab. kang banyak salah dari betul kita gak sakit hati.. gud2x

nurulzia: mudah2an kan

real woman: laki kita tak baca blog itu la jadinye ;)

linahilmin: tu la terkejut gak suh dia mark, skali kuar pen merah. betul2 terasa cam budak sekolah berdebar2 tgk dia marking paper kita.. lega dapat A haha

elissmie: dah wat ek..ala nape tak bagi dia tgk.. tapi rasanye umi betul semua la tu kan.

cutemiut: sblom ni pikir suh dia baca blog, tapi confirm berjanggut..last2 print gak le

mrs lvoe: sape comel??!! yati ke zaf :p

Haizales said...

sweetnyer tag ni..mengeratkn lg ksh syg...ekekekeke

[-suziey-] said...

hahaaa..lawakla..siap print lagi..hahaa

miela77 said...

salam kenal..daku nak amik tag tu nak try ye. klu jd daku tepek kat blog..meh jalan2 ke umah.