Monday, August 31, 2009

Sandwich Art

Received email dari kawan. Sangat kreatifkan sandwich2 ni.
Comel sangat. Sandwich ni semua untuk menggalakkan kanak2 makan makanan sihat. =)

Selalu bagi Zara makan cam tu je, takde la buat bentuk bagaikan.
Nanti nak try buatkan tuk dia, mesti budak2 sukakan.. (eh mak budak pun suka gak haha)







Oh ye kesempatan ni nak ucapkan
SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-52
Semoga kita hidup aman dan harmoni sampai bila-bila
MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!!

34 comments:

ali said...

nak tunggu sandwich ni siap, laparla anak2 kita ye...hehehe (mcmla i ni ada anak) :p

Abrahyn said...

nak tunggu sandwich ni siap, laparlah anak2 kita ye...hehehe (macam la i ni ada anak) :p
- yg ali tu pun actually me...terlupa tukar ID adik i tuh...

momguess said...

bukan takat bebudak
jer yg teruja tgk sandwich nie
kite mak2 budak pon sgt tergoda kalo tgk mcm ni rupa nyer

busyuksayang said...

kalo cam nie, i pun berselera nak makan :D

atie said...

Kreatif giler, akak setuju dik, memang kanak2 teruja tengok tau, mak budak ni pun terujaaaaaaaa,..hihi

Snowwhite Zone said...

seleranyer tgk... sambil mkn pejam mata tu. yummyyy bkn takat budak je suka, mak budak pun tumpang sekaki

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

klu bt sandwich cemtu kak..
kopem tak makan..sayanglahhh

honeylanz said...

hehehe.. cute nye sandwich nih. if buat party theme..mesti kids suka kan

sI tEDI said...

alahai.. kiutnya.. sampai tak sanggup lak nak makan... silap2 budak2 pun sayang nak makan. ekekekke

azrina said...

bestnyer tgk...entah sempat ker tak nak wat mcm ni nnt kat adam..tgk menarik la..

QuEeN Of 2 Heroes said...

makin selera nengok roti cam gini...bukan takat anak...mak budak pun join sekali nanti...hehehe :p

Haizales said...

beshnyer...mmg creative d very ya...

Salam kemerdekaan!
merdeka..
merdeka..
merdeka..

mEiZ SHA said...

hehehhe
merdeka mummy zara..:)

mekaceh ye buah strawberry tue..:)

jgn lupe email address umah ek kat ninie kak..;p

mummYaeesh said...

comeynye..yg hello kitty tu sesuai jek utk zara..hiks

masa study pyschology kanak2 dulu mmg ada method2 ni bagai tp dak yaeesh adam tu jgn kata buat bentuk ni..wat bentuk optimus prime skali pun takde nye dia nak..adoila!

DaliaLiyana said...

kalau dalia...sayang nak makan..tgk je la...hehhe...
ape ke cantik sgt sandwich tu...
sayg tau nak mamam.....

ateh... said...

ateh pun same la tak mo mkn la...nak tampal kat dinding je wat pemeran...hahahhaha

CT NORAMIZA said...

yati, bila puasa ni, pagi2 tgk sandwich utk budak ni pun dah blh terliur :) heheheheh

Zuhaini said...

comel giler!

Farah said...

mmg mak budak pon berselera nak makan sbb comel2 sgt hahaa

thanks yati kasik phonebook dr langkawi itu!

linahilmin said...

nah wat deco segala bagai ni kena masuk dapur awal2 pagi lah!!!

pernah try wat gak kat adam dulu, since dia susah makan, but tak dilayan pun!!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

nk buat tp mls sbb aqil lom sempat bukak plastik oti dia da sebok2 kopek bawang la..campak balang la or jatuh tertonggeng haishh

atty's said...

cantek..sayang nak makan ..

Dee said...

cutenya..nk mkn pun syg ni..

Nina said...

comei2 lak sandwich tu,kene kretif bagai baru terhasil.heehhe..selamat menyambut merdeka

LoVEaQshA said...

akak lau dh cantek camnie rs syg plak nk mkn..hehe

mcm nk smpn wat hiasan jer tau!!~huhu

neezareef said...

alalla..tomey2 nye..

mmg la yati tektik nk ajar anak mkn mmg gitu..tp tu la...terbuat ke..hehe

Liyanaroxx said...

rasa sayang plak nak makan kak yati..sbb comel sangat!!!=P

[-suziey-] said...

waaaaa kalu cenggini..sejam sblm mkn kena prepare..lps preapre tu xkasi plak org mkn sbb dh penat2 deco..syg nk mkn..ekekek:D

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang kreatif sesangat.. heh..heh..heh.. tapi nak menyiapkan rupa camtu.. mau lapar jadinya

Sitisifir10 said...

huhu...kalau dibuat takutnya anak2 makan sikit je....boleh hangin mak nye nnt

Siti Nurul Jannah Fital said...

uwaaa menarik..tertarik...rasa nak tarik2..ekekek
Tapi perlu masa yg lebih nak wat tu semua...ekkeke..

ikiqzana said...

comel nyer.. rasa syg plak nk mkn klu bentuk mcm ni...

niza said...

wat gitu kang takut anak2 lak sayang nak mkn...hehehehe...

sitekateki | dD said...

cutenya sandwiches tu...
sayang kalau nak makan...
hehehehe