Tuesday, August 4, 2009

Ahad lepas

Kali ni xtvt ahad lepas punye citer.
Jalan2 kat MidValley & The Gardens.

Layan zahra naik kete, mummy dia yang over naik sama.

Daddy happy sebab dapat menambahkan lagi koleksi game PS3 dia tu.

Nak tgk cermin, sampai mencangkung anak aku ni.
Pastu mula la cakap depan cermin tu, cam jumpe kawan..gelak2

Penat tawaf satu MV, melepak minum. Zahra la paling nyibuk sama.
Orang makan, dia pun nak makan. Orang minum, dia pun nak minum.
Padahal wat sepah huhu

Ni mmg keje harian dia, mengorek segala tok nenek dlm purse mummy.
Siap terkangkang baik punya anak dara ni..aishhh

Sebelom balik, harusla kan beli air mata kucing dulu.
Petaling Street punya.. fuh sedapppp..
sape suka angkat tangan kaki skangggg =)

29 comments:

azzah husna said...

sangat sedap wooo...sangat dahaga, kat mana tuh yati?? nak2

e.l.i.s.s.m.i.e said...

zara leh geng ngan my nuha..suka btol laa main purse yer...huhuhu

CT NORAMIZA said...

yati, budak2 ni mmg samalah, abis dipunggah barang dlm purse kita, last2 membership card VOIR tertinggal kat umah tok dia kat kangaq, haaishhhh...

CT NORAMIZA said...

yati, bila scroll ke atas balik, baru perasan, ada org pakai baju barulah :)

Farah said...

ape yg kamu punggah tu zara..duit mommy kamu yang banyak2 tu die sorok la hahaha...

eh kat MV ade jual ek air mata kucing tu?

Nurhayati said...

azzah & farah: haah ada jual kat MV, kat Ground Floor.. ada byk2 stall kat tengah2 kan..ha cari kat situ.. yerk

elissmie: ye ke.. leh geng ni.

ct noramiza: tue la mmg suka munggah, pastu mula la kelam kabut cari kad tak jumpe..ntah mana2 campaknye huhu.. aduhai tertinggal kat kg..giler jauh. sape pakai baju baru??!!

farah: nasib duit tak byk dlm purse tu.. kalau tak harusla ilang je kan haha

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

anna da angkat neh nampak x ahaahha

aishh zara neh mummy x bedung ker dulu ker praktis nk nari ballet ..tpkan naper ekk bebu gurl sker ca tue cam bebi adik anna agagagagga

[-suziey-] said...

waaa sama la aktiviti ngn aQeel..pantang nmpk wallet..abis dia kuarkan sume isi perut:D

azrina said...

kiter pon pegi MV mggu pas..tapi ari ahad la..kalu x leh jumpa kenal2 kan..kan.

Mrs LVoe said...

thibur tgok gelagat zara. air mata kucing sha xpnh minum. tekak xleh terima.

DaZzlingLilLy said...

tul air mata kucin tu sedap...wah bestnya mummy pon bleh main sama...hehe

yaya said...

Bab korek2 purse nih budak kecik memang terrorkan, my adam pun same...

MeL said...

amboi kusyuknye korek2 purse smpai tekangkang haa..;P

Sidratul Muntaha said...

samalah dgn aqil...
korek2 dompet babah n ibu kerjanyer..
thu plak tu bezakan nilai duit
klu duit merah tak best!!
klu duit biru2 hijau nak plak!!

mEiZ SHA said...

saya sukeeeeeeeeeeeeee
lg2 kalau g PS tu minum kat sana lam mangkuk dia
perghhhhhhhhhhhhh heaven kak tyme panas2 nie

hehhehe
:)

Dee said...

mmg suka minum air mata kucing ps tu..tp beli kt ps je..kat mv x penah lak try..

Haizales said...

beshnyer, nnti nak join ar...aktiviti sihat tu dear ;p

mummYaeesh said...

zara spotcheck bape duit ada? dia nak budget beli toys..ahaks

Liyanaroxx said...

air mata kuching tuh memang YUMMY!!!

~~ciklinn~~ said...

wahh sgt geramm okeh tgkk zara... bolat matanyer..pehtu pakai baju pinkk hishhhh gerammm

aduyaii habiss di godekk ha purse mummy....

adda said...

same la hobi zara dgn syafi.. sgt suke audit mama punye purse.. pastu abis berterabur kena kutip lak satu persatu.. bagus gak sebab ni la masanye mama dia leh buang segala mcm sampah sarap dlm purse tu hehe..

yati, gift tu dh dpt.. thank you very much.. suke sesangat.. lepas ni kena ajar syafi menabung lebih awal la

Abrahyn said...

lawanyer sepit rambot tuh...haiiii....laaahaiiii...i beli sepit kat kapla sendiri blh?

mummy_adam said...

hahahaaa.. cekci nyer zara terkankang.. syok sgt belek purse mummy tu..

sepesen ngan adam lah nie, suka sgt geledah purse mummy.. huhu..

mummysyafie said...

zara sebijik macam muka mama dier la..

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik..hik.. zara jalan2 ya :D

neezareef said...

muat mummy zara masuk kete skali ya

Nurhayati said...

anna: nampak dah.. ngan kaki2 skali hihih.. cita2 mummy mmg nak bagi zara masuk class ballet nanti..hihihi

suziey: leh geng ni kan. selongkar pandai, ngemas nye lagi la pandaikan haha

azrina: alahai, takde jodoh kita nak jumpe..kalau tak leh borak2 kan.

mrs lvoe: oo tak leh ek.. takpe la byk lagi air lain leh minum =)

dazzling: cedapkan.. mummy kan cinonit pasal tu la leh masuk haha

yaya: betul2 bab korek serahkan pada yang pakar..

mel: tue la korek sampai terkangkang baik punye kaki tu..

sidratul: amboi aqil, pandai tul beza nilai duit yer.. hmmnanti aqil bagi aunty duit yg kaler biru ijau raya nanti yer..hehe

meiz: betul la ninie, kena plak yang panas2 tu kan.. uishh tangkap lentok.. lama giler tak jalan kat PS.

dee: ramai gak tak tau ada kat MV, nanti gi sana leh la try.. tapi rasanye kat PS lagi mantop.

haizales: ape2 aktiviti bersama family adalah sihat ;)

mummyaeesh: spotcheck takde makna. sbb mummy nye tak byk duit.. byk kad point ada la haha

liyanaroxx: tue la kan sedapppp

ciklinn: harus la kan anak pompuan bagi pink memanjang.. cam takde kaler lain dah..cepat2 dapat baby girl lak..

adda: betul betul betul, bila dia korek tu,dapatla cleaning segala sampah sarap dlm purse tu.. dapat dah ek gift tu.. sudi2 la terima yer ;)

abrahyn: sepit rambot dia menimbun dah.. kekadang tak tau nak pakai mana satu.. tak yah beli, nanti zara bagi aunty sepit yer ;)

mummy adam: budak2 nampak seksi, kalau orang tua kangkang seksa gamaknye haha.. zara leh geng ngan adam la camnikan

mummysyafie: sama ek.. tapi ramai kata muka daddy dia huhuhu

cutemiut: panas bontot dok kat umah :p

neezareef: tu menunjukkan mummy dia sangat kenit orangnye hehehe

CiKaYu said...

yati,
icha pun suka main my makeup bag.

Nurhayati said...

cikayu: sangat sesuai la zara n icha jadi kawan kan..hihi