Wednesday, August 12, 2009

Alamakkkk

Updated**
Sedih tau... tak ok ok lagi huhuhu, ingatkan buat balik ok. skali sama gak ilang!!
Tak larat ar nak click sorang2 kat follower list tu..huhu


Aduhai, pesal blog yang aku follow HILANG ni!!!!
kat dashboard kosong!!! korang pernah jadi camni tak??!!
nak terjah blog kawan2 pun tak dapat.. huhuh
hmm tinggalkan link korang kat komen yer.. TQ

37 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

pelik tue huhuhu

Connie said...

lorrr... camne leh jadik gitu yek... isk isk.. sabar je la..

azrina said...

ya ka..xpenah plak jadi..tapi cousin kita penah jadi la..

CuTeMiUt78 said...

uissshh... hilang blog member plak.. napa blog sekarang ni erk.. semalam kita hilang n3.. hari ni yati hilang blog followers plak.. by the way.. ni link kita http://cute-miut78.blogspot.com

jemput ambil award dan tinggalkan add kat kotak komen tu ya

nurulzia said...

cian yati...yati click nama nurul nanti kuar url ok..

Farah said...

sengal jugak blogspot ni ek..

ni link saya http://mylildreamz.blogspot.com

ikiqzana said...

yati sama la gan blog zana skrg ni... tengah pening ni.. x leh follow blog kengkawan...

CT NORAMIZA said...

yati, pagi tadi pun jadi camtu gak, tp bila ct click kat customize, pastu click balik kat dashboard, terus keluaq reading list tu, mula2 cuak gak, sbb kosong ja mcm yati tu lah :) try ok

Mummy Dasy said...

Pnah jadi tp nnt dia menjelma kembali..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cuba refresh2..lambat loading kot..
nway,

http://elissmie.blogspot.com

kalo btol dah ilang :)

Nadia Dzai said...

one time problem kot nieee

MeL said...

uik? pelik ye..

Mr. and Mrs. Mizan said...

ur blog mengalami symtom2 h1n1.. heheheee..

Mrs LVoe said...

smlm blog mmg ade prob..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

sama cam yana
ishh herann..

Sidratul Muntaha said...

yup betul2
mmg akn hilang'
pastu esok lusa ade blik

A.R.A.S.H. 910 said...

cian..

http://hurt910.blogspot.com

Dee said...

biasa kalo tukar template je jd gini..cuba refresh lg skali..

jane_doe3328 said...

marilah berkunjung :)

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

cane ley jd cemtu?
pelik gak ye

Rozita said...

server blogspot mmg selalu meragam
mungkin terlalu ramai pengguna

Snowwhite Zone said...

yati, anis nyer blog following tu pun hilang jgk.. pe sal jd mcm tu ye? aduhhhh...

mayb service interupt kut...

ema said...

sis....biar btul???? mcm ane leyh jd cm uhh????

honeylanz said...

alahai..kena buat semula la agaknye tuh..

CaTwOmEnS said...

Lum pernah jadi lagi..
emm add ler kita..
http://catwomens.blogspot.com

Haizales said...

alamaks, siannyer dear...

ok, ni blog haizales

http://hotzmama.blogspot.com

shila ariff said...

yeke?? lum terjadi pada diriku ini lagi....byk bersabar k...

mEiZ SHA said...

ish cemana jd mcm tu plak ni kak..;)


xpe kite dtg ni
hehehe

[-suziey-] said...

hmm..slalu gk jadi camni..tp sy guna bloglist..nk terjah umh org..

Zetty84 said...

Alaa...siannye akak...
ilang member erk...!!!
zati x dpt nk tolong laa...
nape erk...pelik tuh...
ni link zati erk...

http://hitamputihkehidupanku.blogspot.com

Zetty84 said...

Akak...kasi add. kat zati..ada gift la...check my blog eh... ;p

mEiZ SHA said...

alaaamakkkkkkkkkkk bloh ninie pun kena la kak arini?
cemana ni ek?

DaliaLiyana said...

la..camner jadikk camtu...pelik bin ajaib tul la....

atty's said...

dah okeh ke yatie..blognya

Zuhaini said...

oh.. saya pun x tau kenapa. saya x guna pun tab followers tu.. haha..

mummYaeesh said...

uiks..tak pernah dan klu bleh jgn la pernah..ahaks

my link

www.mummyaeesh.blogspot.com

♥ QaseH ♥ said...

kak kiter pnh ilg br ni tp pas tutup laptop konon nyer kanmmhikhikhikader la blik follower tu