Saturday, August 8, 2009

Gift lagi

Berzaman nak publish entry ni.
Kalau peram buah pelam, masak ranum dah. tak pun dah busuk haha
Gift ni adalah pemberian dari kawan2 blog yang tak putus2 bagi.
Sangat2 terharu dan teruja, mummy sangat excited dan over skali.

Gift 1: Dari
Fara. Accessories tuk Zara sangat2 cute.

Gift 2: Dari Haizales. Gift ni sempena our 3rd Wed Anniversary.
Suka ngan jam tu tau mama Rania. Zara pun suka ngan pajamas dia.

Gift 3: Dari Ayu.Weh sempat lagi tau gi kursus kat sana hantar poskad. Jeles seh..
Balik dari tioman Ayu pos lagi keychain Tioman plak.. best2x

Gift 4: Dari Zana. Paling suka dengan jeans. Ada nama Zara..
pastu mummy pun dapat bag batik khas dari Indonesia. sukaaa

Gift 5: Dari Zura. Dapat FM eskrem.. sangat cute. Suka juaaa..



Pada Fara, Haizales, Ayu, Zana dan Zura tima kasih bebanyakkkk
Semoga rezeki korang melimpah ruah dan diberkati. InsyaAllah.

23 comments:

zailamohamad said...

wah banyaknyer hadiah Zara dapat..

mummysyafie said...

paling tak tahan dengan jeans tu...siap ada nama zara erkk...

Real Woman said...

wow bestnya dpt bnyk prezzie...baiknya hati your blogger friends!! Jeles ni! ehehehe

mEiZ SHA said...

waaaaaaaaaaa tomelnyer...
ti auntie ninie pun nak bg zara pesent gak laaa...:)


akak ti email address kat email ninie ek..:)

miesha said...

salam..
banyaknyer dapat gift.
comeiii nyer zara, umur zara berapa yer?

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya byk hadiah dpt..

Zuhaini said...

hihi.. comelnya FM! ;)

adda said...

byk dpt pressie.. best nyer.. nk kasi pressie gak btp tgh carik ni hehe..

Abrahyn said...

wah...byk nyer prezie....bertuah u taw dpt kawan2 baik cam tuh....zara pun bertuah dpt mak angkat ramai....ehem, count me in as mak angkat zara gak ek...:D

ikiqzana said...

best nyer dpt gift dari kengkawan bloggers... cantik2.. suker negok..

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

dr linda blom lg ek?
hehehe...

Mrs LVoe said...

u r so lucky dear!

Mama 4H said...

amin....byk dapat hadiah moga rezki semua orng bertambah murah dan berkat kan yatie...

a-as said...

bestkan dpt pressies..murah rezeki zara & mummy :)

neezareef said...

yati pn byk dpt gift skang..murah rezki yati dn zara

mamazana said...

sori la mummy, lama mama x menyinggah kat sini. suar tu muat ngan zara tak??

CT NORAMIZA said...

bestnya zara dpt hadiah. :) comel jeans tu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya salu dapat hadiah :)

[-suziey-] said...

waa best btol..lg best2 hadiahnya...

Nurhayati said...

zaila: tue la rezeki zara kan

mummysyafie: tue la mentang2 ada brand zara, harusla pakai nama dia kan

real woman: tue la baik ati dorang ni semua.. sangat terharu

meiz: aunty nak bagi gak ke?? alalala malunye//

miesha: salam. zara skang dah setahun empat =)

cutemiut: orang memberi kita menerima hehe

zuhaini: tue la comel..nasib tak leh makan.

adda: wat susah2 je :p

abrahyn: nak jadi mak angkat yer..bole2x.. dialu2kan

ikiqzana: tue la kawan biar beribu ye dak

miss repunzal: ha tgh tgk list ni, nama linda takde lagi..haha gurau je :p

mrs lvoe: u too sha!

mama 4h: aminnn kaktie

a-as: tue la alhamdulillah.

neezareef: tu yang taksangka, zaf pun pelik, katanye blogger sangat murah hati.

mamazana: thanks mama, jeans tu besar tapi ok la tunggu besar sket.. kalau kecik sayang tak dapat pakai plak nantikan =)

ct noramiza: tue la secomel tuannye

elissmie: takde la selalu, tapi ada la kan hehe

suziey: tak sangka kan.. dah memberi ni kena la membalas..

Haizales said...

Kasih di terima dear ;)

i hepi dapat bg pweesent terutama for ZARA...

Nurhayati said...

haizales: i sangat berbesar hati tau. sangat pemurah u ni. walaupun kita tak pernah jumpe..

mummYaeesh said...

manyaknye..nak gak!woohoo