Friday, October 2, 2009

Jem & Roti

Rabu lepas ujan lebat sangat. Nak pegi keje dari umah sampai opis pun tak benti2 lagi.
Bila dah ujan mula la jalan jem. Hmm tak ujan pun jem gak..
cuma ujan ni lagi teruk la jemnya. Tapi bukan nak citer pasal ujan.

Ni ha pada kete2 yang lalu kat highway bahagian laluan kecemasan ni

Sebabkan kete2 tepi ni la buatkan bertambah lagi jemnya huhu
Wat tensen je.. Pada yang pegi keje tak jem mesti best je kan..huhuhu
Kalau bawak roti mesti tak jem kan..hahah takde kena mengena langsung. :p

16 comments:

[-suziey-] said...

haha..adela kena mengena jem ngn roti..ekek:D
emm kita g keje naik moto..so bole nyelit..kalau kt bando..jgnla nk harap tpt xjem..unless kuar subuh2..hahhaa

honeylanz said...

jem strawberry + roti sedappp..hehehe

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

hehhe..
linda keje tak jem...coz masuk kul 10..
hihihihi..
n balik pon dah tak jem..
balik kul 10..
best..
tapi penatt..
hahaha..tp now dah resign..
wahahaha.

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. klu jem ni.. perisa apa ya

Zuhaini said...

saya pun x suka jem... :(

sI tEDI said...

jangan potong barisan

zailamohamad said...

jem kat KL ni kira ok lagi..kalo zaila ni balik kampung time raya jalan jem sampai kadang2 tu 12 jam perjalanan..huhuhuhuh..ni kasiklah roti apa pon, mesti xbest;(

:::wagonbiru::: said...

pengaarannya: dun 4get to bring along roti wherever u go...keh3

atie said...

Kesian dia jem kan, sedia jelah roti banyak2 k...hihi

linahilmin said...

kita suka makan roti ngan srikaya! ahakssss!

Abrahyn said...

nasib baik saya tak menempuh jem hari2...fuh!

shila ariff said...

hah..biasa le tu..kalo duk kat area bandar ni...masalah jem mesti tak leh larinya....

mummYaeesh said...

masa dekat nak raya aritu sure kl tak jemkan..my friend kata siap bleh baring2 atas jalan..hahah

*Zetty* said...

erm..sian akak erk...!!!
zati g keja kuar kul 6.30 am...
so, jln mmg x jem...coz highway tuh x ramai sgt yg guna... ;p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati aku mmg hangin kalo jem2 neh tension jerk

~ain said...

jem strawberi laaa kot.. haha