Tuesday, November 30, 2010

Gucci first children's collection

huh teruja betul tgk collection kanak2 kat Gucci ni.
Kalau la ai ni kaya raya byk duit, harus la beli tuk anak2ku.
Takat ni mampu beli paling mahal Ralph Lauren.
Burberry pun satu je tuk zahra hihihi



Anak2 J.Lo adalah duta tuk collection Gucci.
Bestnye la kan.
Korang leh tgk advertising video kat link sini.



Kalau ada anak laki, mau daku dressingkan dia cam ni.
Tgk ar dari baju ke tali pinggang, shoes.. fuhh


hohoho sangat stylo mylo


Terpesona melihat jacketmu itu matching bersama2 ballerina.


alala, girlish..white & pink, combination yg sopan hehe
cantikkan ada signature G tu..
ballerina pun cantik.. agak2 muat tak tuk kaki ai ni :)


Seyes suka boots dia.


gi bersantai ngan Gucci, class sungguh.
Pengsan mak.





pic semua dari Gucci website.





15 comments:

zailamohamad said...

bertuahlah anak2 artis Hollywood, semuanya ditaja/dibayar..agak2 anak artis Malaysia pakai baju jenama apa ya??~kepoci sat;D

MeL MikaiL said...

smart seyh! ms gi harrods london juling2 biji mata i tgk designer clothes for kids. lawa2,, harganya pun lawa ;P

Dee said...

wohoo..mmg cantik..padanlah dgn harganya kan..

Ciklinn said...

hohohohohoho giler the stylo... tapi harga sgt the mahal... huhuhuhuh idak ler ku mampu....

shila ariff said...

mantap noxx!!!...huhuhu..pikir 10 kali pun mmg tak terbeli..kalo gaji 10k per month..tak yah pikir2, terus beli...huhuhu...

mamamarissa said...

yati, mmg cute sgt...rasa nak pengsan sama...hehehe!!!

adda said...

mak aii mesti mahal ni

maya amir said...

phewwww... gilak best & duitnye pun best..heheh

Connie said...

ciplak punye ade tak.. heheheh...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

cantik giler huhu

linahilmin said...

hanya mampu tengok & telan airliur jek!
tp i lap j lo!

mrsharis said...

mmg cantik & harga pn kebabom cantik..tak mampu mak..

DaZzlingLilLy said...

ish serius cantik...takper kita tgk jer dulu,mana tau satu hari nanti ada rezki boleh la rembat sehelai dua..

atty's said...

fuh ..leleh airliur nengoknya

mummysyafie said...

yati..mummy nya ni pun wishlist gucci untuk tahun 2010 tak terbeli lagi. hihihih...

cantik nya belt tu.