Sunday, November 28, 2010

Unifi

Hoooyeyyy
Akhirnya, pasang dah unifi kat umah.
Punya berjanggut menunggu,
lambat tul area umah ni masuk. :(

Dari bulan 8 kami register,
baru skang dapat.
Orang lain dah lama pasang,
kami baru nak pasang ;)
Org TM cakap, installation tuk Unifi ni
makan masa setengah hari.
Tapi takde sampai pun,
2 jam dah kautim.
Ok la kan.

Syok ar dapat Unifi ni,
laju giler.
Makin gigih la
Zaf ni mendownload movie.
hmm bole bukak bisnes dvd ni hahaha

nak tau details pasal unifi
leh clik pada websitenya disini.



Best kali ni dorang bagi cordless phone.



13 comments:

Sitisifir10 said...

mmm....ni baru sekali dgr unifi....teruk betul saya mcm duduk ceruk kampung plak

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

huhuhu betambah laju la ko buat n3 kat blog ahaha ..g pon area sini kan da penuh streamix smpai x leh nk pasang huhu

maya amir said...

this is 2nd time saya dgr org ckp psl unifi.. aramak, saya tak tau, adoiiyaii buta IT betul laa saya ni..heheh... unify ni utk ape ek? care to share?:)

mrsharis said...

wow..best..best..best..
klu aku mintak kt haris ni mau dia membebel satu hari satu malam.. :)

Arash Libra said...

hye yati..

lama dah tak leave a comment here..

baby sihat ke?

kakaknya? huhu..

btw, juz nak sharing biz. opp. for you..

u juz click to my biz blog here..
http://arnr-premiumbeatiful.blogspot.com/

atty's said...

kty pun nak survey lah , apa itu unifi

mummysyafie said...

syok kalau online laju² ni. boleh menjimatkan masa. tapi nor tak taw lak apa unifi.

adex-aieda said...

wahhh...laju sungguh lah nanti akak dok update blog nih....apakan daya unifi x sampai lagik area umah adex...huahuahuaua

~ As ~ said...

unifi, 1st time dengar..ahahaha outdated ok. laju eh?

shila ariff said...

baru semalam aku tgk iklan unifi ni...leh le aku search pasal unifi ni..nak tau more details bout it..hehehe..jakun le plak!!!...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lepas ni boleh berblogging dengan jayanya.. :)

linahilmin said...

i registered last week, ambik paket yg plg mahal tu, citernya skrg.... bila la depa nak mai pasang! haruslah lg 2 bulan kan! :(

~♥ iella ♥~ said...

waahhh...syokla bila tenet nie laju cm jet...

mahal tak unifi?

http://fadthnwan.blogspot.com