Friday, November 12, 2010

Discount Voucher

Plan minggu depan nak menyopping barang2 baby.
Nak perabiskan voucher yang dapat dari KJMC.

Kalau ada sesapa nak tumpang beli sama, bgtau ek.

Avent 20% discount
Website: http://www.philips.com.my


Bumble Bee 20% discount
Website: http://www.bumblebee.my/


MacLaren 20% discount
Website: http://www.maclarenbaby.com/


Fisher Price, RM50 cash voucher
Only applicable for RM300 and above purchase.
Website: http://www.fisher-price.com/us/default.aspx


Babisil 50% discount
website: http://www.babisil.co.uk



Uish bila tgk product dorang ni, macam2 nak beli.. hihihi
Owh voucher2 ni bole pakai kat Mom's Care je.
Roger2 la padaku, pada sapa nak menyoping skali.
Leh la dapat discount jua kan.

8 comments:

Joy said...

selamat membeli belah ;)

Ciklinn said...

selmat bershooping...

atty's said...

beshnya soping brg baby ..lama dah tak bersoping bry baby nie .

mummysyafie said...

nak..nak..nak...esp yang avent tu.

Dee said...

shopping mmg bestkan sis...nak2 kalo dpt discounts..

sabree hussin said...

macam-macam voucher ada ye

CuTeMiUt78 said...

seronok nya bershopping2 ni..

zailamohamad said...

memang kalau bersalin kat situ dapat voucher banyak2 tu ke?? bestnya kalo macam tu