Tuesday, November 23, 2010

Three O

Alhamdulillah, smlm adalah birthday ai yang ke 30.
wahh 3 series sudah. Macam tak percaya.
Rasa macam muda lagi ahaks.. 3 dah wei.. ulangi TIGA huhuhu
Selamat tinggal 20-an, tetiba sedih plak.

Syukur kepadaNya, ai masih lagi diberi peluang hidup didunia
dengan orang tersayang.
Tahun ni sangat happy sbb bertambah lagi ahli keluarga
dgn kehadiran Qalesya Aliah.

Thanks yang wish birthday kat ai, sangat terharu okeh..
Semoga doa kalian dimakbulkan olehNya..amin

Smalam takde la celebrate gah mana, quick dinner je ngan zaf
kat La Bodega @ BSC
sbb dia ada meeting ngan supplier.
Tp dah bersama ngan dia ngan anak2 pun dah cukup bahagia.
Nak apa lagi kan..

Okay la, tak dapat handbag betul, handbag cake pun jadi la kan hihi
Baru je kata bersama ngan dorang dah cukup, tapi dlm pale otak
sempat lagi pikir handbag hahaha
Eh tak salahkan kalau nak verangan.. free je :)


pic dari SeenFullySedap.blogspot

13 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wowiee cantik eh yati ko da 30 ker hurmmm

linahilmin said...

hepi b'day laling!


ps- everything inlife started with dreams... tak dah free, best lak tu kan! :p

Sidratul Muntaha said...

selamat ari tua..
errk?!
ko dah 30 yatie?
kena pnggil kakak nih!
hauahuhahuah!
larikkkkkkkkkk!

DaZzlingLilLy said...

happy birthday yati..cantik la kek tu..takper dapat handbag chanel atas kek pun dah kira bertuah..

mEiZ SHA said...

eppiiiiiiii besday mummyyyyyyyyyyyyyyy..;)

Farah said...

happy birthday yati!!

AngahSayang2314 said...

kak yati walaupun lamabat angah nak wish gak.. hapi belated birthday hehehe

Joy said...

happy birthday yati!

Queenin Murni said...

laaa..mcm tak caya je dah join 3series... :P


happy brthday yati!!!

mrsharis said...

tkpe 30..yg penting jima menten muda..heheh

Selamat la semuanya eh..

BUNGA said...

salam ziarah..
happy blated bday diucapkan..
mudah2an dipanjangkan umur dalam keberkatan dan dmurahkan rezekinya.. Amin :)

mummysyafie said...

happy belated birthday dear..nor pun tgh usha beg baru. tapi tu untuk wishlist 2011 la yer.

CuTeMiUt78 said...

welcome to 3 series club... happy belated b'day ya.. semoga tercapai segala impian