Friday, November 19, 2010

“SHOW YOUR TEETH BABY!” CONTEST 2010!

Pagi-pagi lagi dah bersemangat daku join contest.
Kali ni masuk contest dari blog harlindahalim.com


So ai pertaruhkan (wah macam bunyi berjudi lak hihi) gambar gigi Zahra ni.
Gigi dia yg jarang2 itu hihihi, dan paling mahal gigi taringnya.
Ikut sama cam mummy dia :)



Berikut adalah maklumat yang diperlukan:
- Nama penuh: QASRINA ZAHRA BINTI ZAFARIS
- D.O.B: 17.03.2008 (2Tahun 8Bulan)
- Hobby: Menyanyi dan Menari
- Berapa batang gigi: 16 batang kesemuanya (8 Atas dan 8 Bawah)




Senang je contest ni, tunjuk gigi anak :)
Entry link: http://www.harlindahalim.com/show-your-teeth-baby-contest-2010/
Pada kawan-kawan blog yg blom lagi join,
jom meriahkan contest kawan2 blog kita ni.


4 comments:

[-suziey-] said...

good luck zxara..waaaaa kemain tunjuk gigi

mrsharis said...

good luck kak zara..aunty pun nk join la..suka suki jer..

zailamohamad said...

good luck yaaa, comel je anak2 kalau senyum macam tu kan;)

Joy said...

all the best to zara n mommy ;)