Friday, November 26, 2010

Voucher dan Shopping

*updated
dah beli dress tuk Aliah yg colour ijau tu.
yang dress biru dan merah tu ada dan cantik gak,
tapi materialnya tebal sangat, takut tak selesa tuk baby.
Akak Zara nya tak dapat beli, sbb size dah habis kat Pavi,
esok mau collect kat OU plak.. dorang dah siap booked kan, maceh GAP.



Esok mau pegi Pavilion tuk collect Birthday voucher kat Tangs
Pastu misi mencari dress anak2 tuk Birthday Party Rania (blogger) next month.
Kena cari yang corak bola2 api sbb tema polka dot. ;)

Tgk kat website Gap, ada berkenan tuk Aliah.
3-3 cantik taktau nak pilih mana satu.


Tapi tuk akak Zahra ada satu je yg ada.
Kesian.




Tetiba baru sedar, tahun ni tak beli handbag..
Agak2 ada chan tak, nak request kat en asben hihihi

Almaklumlah, ada anak2 ni, barang2 dorang diutamakan.
Kalau nak beli tuk dorangkan, takyah pikir byk kali,
amik terus pegi bayar. Tgk harga pun tak. :)
Tapi kalau nak beli barang sendiri pikir 10kali nak beli ke tak.

7 comments:

mrsharis said...

betul tu yati..hubby bg duit suruh beli barang2 kita tp bila dh jadi ibu ni apa2 pun anak2 come first..

linahilmin said...

Beli jangan x beli, mau tumpang cuci mata!

Tp tu lah kan, baju Gap utk anak plg2 pun rm200, handbaggggggg??? Ngeeeee, tu yg kena beli jarang2 tu kan!

Joy said...

dress gegirl ni lawa-lawa la...

4 Kay-E said...

betullah Yati.. brg utk anak. tiap2 hari beli pun jadi.

*yg polka dots sume lawa.. ish..geram tgk.

honeyaliena said...

eeee,kak yati.

fara here!!

brg kids mmg sumer comey2,tp price leh thn gak.hehehe.

http://www.anakcikbae2.blogspot.com

zailamohamad said...

semuanya cantik2!!

a'alah kan, zaila ni sejak dah ada anak memang dahulukan mereka aje, barang2 kita later2 baru pk

mamamarissa said...

asalkan polkadot, mesti lawa...thats y i love polkadot :)