Monday, November 15, 2010

Movie dan Puzzle

Khamis lepas, ai ada dating ngan kawan blogger Murni.
First time kuar jejalan tinggalkan Aliah sejak bersalin hihi
Ya Ampun Murni, ai lambat sampai Gardens,
almaklumlah lama tak drive, huh wat alasan.. ;)
Disebabkan lambat ai cover ticket kita kan kan kan
Kami tgk wayang kat GSC Signature. Fuh nasib tak ramai org.
Leh bawak anak ni berlari dlm wayang.


Citer Life as we know it ni kelakar dan comel je rasa pelakon2nya.
Nak2 baby Sophie. Rasanya baju dia sponsored by Gap,
sbb kenal je baju2 baby pakai.
Kalau sesapa tak tgk lagi, gi la tgk.
Ada gelak2, nangis2 semua ada.
tak yah citer la.. korang pegi tgk sendiri..
comel2x.. hihihi

Owh Murni beli air mineral kat GSC, botol kecik RM4 satu..
giler mahal.. sabar je la kan.

Hmm.. sblm balik, Murni bagi book kat Zahra.
Puzzle book.. baguskan bagi main puzzle.
Zahra happy dapat buku ni, hari2 main.
Thanks babe..


Anak dara ni kalau main puzzle macam2 gaya..
Mula2 tu sopan je, pastu habis terkangkang sana sini kaki tu..huhuhu



This week minggu terakhir cuti, next week dah start keje balik
huarghhhh malasnya nak masuk opis.. rasa cam tahun depan je la start hehe
Disebabkan itu je, minggu ni mau berjimba sakan.
Pada kekawan jom la joinku berjalan.. jom jom jom

10 comments:

Queenin Murni said...

ala.. no hal lah, bukannya lmbt sgt.. air mineral tu mmg tak patut, a few steps away, harganya 2.60. pelik tapi benar... :P

neway, tq temankan mak yong bermoovie.. cuti lama2 pon boring gak melanguk kat rrumah.. hehhe!

selamat kembali bekerja!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wah2 best nyer bejimba hehehe

Joy said...

seronoknye berjimba dgn kwn2...

mEiZ SHA said...

jom jom..:)
nak ikottttttt tgk bb aliah..:)
n pwincess comel ku itu juga..:)

mummysyafie said...

dear, aritu nak tengok citer ni. tapi yang pelik nya kat Alamanda takde plak. terpaksa la tunggu DVD je

atty's said...

harus kena tonton nie.
tp nor kata kat alamanda takde lak.
kena terai tgv jj cheras selatan ler kot..

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain lagi zara ya.. kusyuk gitu...

LIP (^_^) said...

blum tgk lg movie nih..nk tgk gak ar nanti..

Dee said...

puzzle mmg elok for brain kan sis..dah lama dee x tgk wayang..walau midvalley tu sekangkang kera je..hehehe..

zailamohamad said...

alahai, i wish pon boleh kuar berjimba2 namun apakan daya, xlarat nak bawak perot ni;D