Wednesday, November 10, 2010

Anak-anakku

Gelagat kakak melayan adiknya.
Kat umah pun memang sama macam ni.
Tak bole tgk adik dia aman.
Ada je nak kaco, kekadang sampai nangis adiknya huhu

Kakak sentiasa ada kat sebelah adik dia.
Tgk setiap saat setiap minit.. cam takut adik dia lari
Aliah nya pulak kalau nampak kakak dia kemain suka lagi
senyum2, pastu bunyi2 macam ajak kakak dia bercakap.
cumelllsss :)


Kakak Zahra kalau nak kiss Aliah bukannya cium pakai mulut.
Bagi pipi, dah mcm adik dia plak kena kiss kakak
Sabar je la.


Kakaknya pulak akan bercerita kat adik dia.
Cam story telling.. Aliah plak mmg layan.


Aliah mmg suka kakaknya.


Lega rasa bila kakak Zahra ni bole diharap.
Nasib baik dia jenis tak kasar..
kalau nak pegang adik dia, pelan2 je..
Dan kalau adik dia nangis, buatkan peek-a-boo
tapi Aliah tak diam pun, nangis lagi ada hahaha

7 comments:

Sidratul Muntaha said...

sgt bahagia juga daku bile tgk setot dgn sesumpah kecik pun gitu
kiss pun samlah yati weih..
dia bg pipi dia kat daik dia suh cium.
ahahhaha
adik dia plak pantang nmpk abang dai acah,sikit2 gelak!!

mEiZ SHA said...

nanges lagi ada..:)
ehehhhe


kelakar laa kakak ye nie..:)
mummy nanti PM ni home address kat fb ye..;D

zailamohamad said...

alahai, bagusnya kakak Zahra ni;-)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

hahha cute la ...senang la ko camtue hehehe

Liza said...

i'm sure she is a good sister, nampak cute jer dia dgn adik baby

mummysyafie said...

zahra kakak yang baek. camne la aliyah leh nanges ni. mesti peek a boo tu wat dier terkejut kot.

CuTeMiUt78 said...

so sweet tgk... pandai zahra ya