Wednesday, November 24, 2010

The Club @ Bukit Utama

Aktiviti baru kami dihujung minggu.
Lepak kat The Club.
Masa ni bawak adik2 ai skali, gi mandi kolam ngan Zara.
Daddy plak main golf, ai plak hanya melepak tgk dorang mandi.
Ikutkan nak gi gym tapi sape plak nak jaga Aliah dan tgkkan dorang2 ni kan.


Pool kat tempat budak ada mcm2 mainan best.
Tapi satu pun Zara tak main, penakut dia tu. hihi




Dapat main air suka la..
mandi sampai malam okeh.. naik biru mulut..
kecut tangan kaki.. dah gigil macam ape..


Aliah plak beradu tak ingat..


Mummy plak makan je kejenya.


Chicken wing terbaikkkk


Pada yg blom lagi jejak kat The Club ni,
bole la bawak family beriadah kat sini.. macam2 ada.

9 comments:

Connie said...

Baru ke The Club nie? b4 ni x perasan plak ade the club nie...

Menarik nie.. boleh pegi nnt..

Joy said...

lawa nye pool dia!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya mandi manda.tp makan tu nampaknya lagi syok :P

Dee said...

menarik ye sis tempat dia..

eh..happy belated birthday ye..smlm jengah blog u..tp x sempat nk komen..

linahilmin said...

such a good place for weekends hangouts kan! ramai tak orang during weekend masa u pi?

CiKaYu said...

menarik tmpt ni...

zailamohamad said...

anak sulung i pon penakut juga, kalau mandi kolam nak berteman aje;D

cantik tempat tu!!

mummysyafie said...

mummy zara tak join sekali terjun kolam ke? syokk main air taw..hihih..

CuTeMiUt78 said...

wahh.. kemain skeee zara ya