Wednesday, June 2, 2010

Yey

*updated
Pada yg doa dan wish, terima kasih bebanyak.
semoga Allah membalas kalian semua. aminnnn
ha..mmg lakiku lupa..sabau je la. tu la beza laki ngan perempuan kan.
sbb tu la kasih sayang ni makin bertambah..ecece


Alhamdulillah.
Harini cukuplah 4 tahun kami bersama.
Semoga ikatan ini berkekalan hingga akhir hayat.


pic googled

Actually harini ai cuti tapi takde plan nak buat ape lagi.
Hadiah pun takde beli gak, kira baby dalam perot ni hadiah anni bole tak hihi

Smlm pas balik keje, ai kena migrain teruk sangat.. mmg tak larat.
Pastu harini Zaf tanye apesal tak keje? tak sihat lagi ek?
huhuhu bole dia lupa harini hari ape.. huarghhhh sedihnya.

20 comments:

AngahSayang2314 said...

sabar jer la.. kan yati angah kalau hubby angah macam tue arghhh nak mengamuk pun ada.. tapi nak buat macam mana mungkin dia lupa kot..

apa2 pun happy anniversary.. yg 4

MeL MikaiL said...

alamaks! ke dia nak buat surprise jap lg kot? hehe..anyway, happy 4th anniversary to u n hubby! ;)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ololo cian yati...tah2 betol kot kata mel :D..heppi anniersary moga kedatangan bebi baru buat korang betambah2 bahagia :D

CiKaYu said...

happy anniversary yati...semoga bahagia & kekal ke akhir hayat. take care of urself & bb k. have a pleasant day dear...

honeylanz said...

happy anniversary!! tu hadiah special tu...

momguess said...

apy anibeseri jiran
moga yg terbaik utk korangs b2
llaki mmg mcm tu
mudah lupa

sI tEDI said...

Tahniah!

Dee said...

congrats sis..happy anniversary ye..moga berbahagia hingga ke hujung nyawa..

shila ariff said...

semoga jodoh kalian diberkatiNya n dimurahkan rezeki..rasanya soalan menduga tu..saja nak kenakan isteri kesayangan dia tu....huhuhu..

mrsharis said...

Happy anniversary yati..semoga bahagia hingga hujung nyawa. Kejap jer dah 4 tahun kan. Aku rasa zaf tk lupa, nti ada la seprais tu :)

Zuhaini said...

happy anniversary! semoga kekal ke akhir hayat... dah ada nama anak..? :)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

happy anniversary bebehhh!
wish u both wonderful marriage years ahead! ;)

mamamarissa said...

happy 4th anniversary to u dear *hugs*

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

happy aniversary...=)

mrs shaifull said...

semoga berkekalan hingga ke akhirnya...yati, bila nak letak n3 pasal shopping ni? dah rindu...:)

✿ Zetty84 ✿ said...

HAPPY 4th ANNIVERSARY AKAK...

DaZzlingLilLy said...

jgn sedih dear..org lelaki mmg selalu camtu,asik lupa jer..happy 4th anniversary..semoga kekal berpanjangan ke akhir hayat

Farah said...

happy anniversarry to both of you!

hehe die saje nak suprise kot..buat2 lupe :D

zailamohamad said...

orang laki memang macam tu, kalau bab-bab tarikh mesti lupa..by the way, happy 4th anniversary..semoga rumahtangga bahagia selalu;)

Liza said...

happy anniversary!!!