Thursday, June 3, 2010

Tiada Jodoh

huhuhu nangis dulu.
nampak gayanye tiada rezeki ngan TR baru.
bulan 4 hari tu ada beli 2 helai kat online.
tapi sampai kesudah tak muncul-muncul...
first time jadi camni. sedihnyaaaaaa

wahai TR ku.. mana ko terbang ni.. sesat dah ke.
tetiba rasa serik nak beli online.. huhuhuhu
kawan2 blogger ku.. korang ada experience tak barang tak sampai..
saje la nak kongsi kesedihan bersama. huh tetiba je.

pic googled

16 comments:

honeylanz said...

belum pernah kena lagi...ada tanya seller??

~Eila @ Along~ said...

beli kat mana ni? tanya seller la..
suh die track balik pakai code number tu...
alahai.. kalo jadi gini.. keciwa..
dahle duit abis.. sakit ati lagik.. sabar ekkk.. dugaan...

Dee said...

siannya..x report kt seller ke?

momguess said...

huh!!!
i belom pnh jadik lagi
sian u jiran
tanya seller mana hilang nye tr u tu
ntah2 die pos kan umh i kot
opssss

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

selama i buat business just for fun i tue, sekali je penah jadi...slalu mmg gune poslaju or registered...ntah macamane that day nk try buat post biasa...mmg nak jadi case, parcel tue yg satu hilang...owh its fridge magnets btw...sedey jugak on behalf of customer...tp mmg nak jadi cite kan ;p

so i refund balik duit customer coz i cant trace the parcel :(

lesson learnt for me, always gune secured postage yg boley tracking :D

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

cari kak sampai dapat..harussss

zailamohamad said...

Yati beli dengan sape??
setakat Zaila buat bisnes online, barang hilang tak pernah terjadi walau hantar ke Sarawak pon..yang pasti gunakan pos berdaftar atau pos laju sebab boleh track no. kan..kalau barang lambat sampai tu biasalah kan tapi kalau amik masa bulan-bulan..macam herm...tapi hopefully Yati akan dapat parcel tu balik;)

Linda Saiful said...

Yati...call d seller. I slalu beli online tpi so far xpenah lak kena camni...

mamamarissa said...

ala, sayangnya :(

mrs shaifull said...

la yati, naper jadi camtu, sedih gak la, sian yati, mesti dah berangan nak pakai dgn new tops ni kan? try la tanya org tu...

[-suziey-] said...

beli tru online mane? overseas ke dlm mesia? dia guna courier mane? kalau registered pos/pos ekspress/poslaju...give me ur tracking number..i'll help to search..kalu other than that xdapek nk nolong..anggap la xde rezeki..

shila ariff said...

ishk..udah masuk 2bln..brg tak sampai gak..lamanya..post carelees or seller careless??..

p/s: bykkan bersabar ye..

fiza said...

Salam yati, i pernah kena. Beli tudung TR gak...3 helai dari oberC. Lama gak tunggu. Owner tu ckp dah pos, tapi brg tak sampai². Last² owner tu ganti yg baru.

Peliknya...sampai plak kat alamat tu. Yg frustnya, TR yg cantik² plak tu. Gantinya pon cantik gak lah, tapi tak secantik yg i order. Daripada tak der kan.

Liza said...

liza tak pernah try beli barang online, tak confident sebenarnyer

AngahSayang2314 said...

angah tak pernah lak beli o9 belum cuba la yati sorry....no comment

CiKaYu said...

yati...i dah kena. bebaru ni juga. dah sbulan tak sampai-sampai lagi. beli online juga tie rack tu..adakah kite beli dari org yg sama?? uhuhuhuh