Friday, June 18, 2010

Float

Satu hari en suami bawak balik satu botol root beer dan eskrem.
Wowee sangat seronok.
Terus menerus si isteri buat float.


Beli flavour Vanilla dari Magnolia.
Memang eskrem A&W pakai.. sedap.
Si anak makan eskrem saje


Inilah hasilnya, walaupun tak secantik order kat A&W.
Scoop eskrem pun takde, makanye sumbat je la ngan sudu.
Tak kisah la kan, janji sedap dan sama rasa ngan A&W float.



Kami menikmati float ni sambil tgk FWC.. =)
Tetiba rasa haus plak..

15 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ader lg x aku nk dtg umh ko neh lps keje ahahha

mrsharis said...

hehehe..last week aku sanggup menapak semata-mata nk makan float A&W ni. Sedapppp!!

AngahSayang2314 said...

wah... bestnyer yati minum air float nak?nak?? terliur tengok hehehe

linahilmin said...

*gulp*
telan ailio...

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

OMGGGGGGGGGG!!!
GILERRRRRRRRRRRRR buat i teringinnnn root beer!!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow.buat sendirik ajer :)

Dee said...

alamak..terliur sis..hahaha..

Farah said...

nak jugakkk!!!

LoVEaQshA said...

sila poskn float itu ker gombak yer..TQ

[-suziey-] said...

aisey...rs nk buat jgk la..layannnn

:: m.u.n.i.r.a :: said...

nampak sodap!
emmmmmmmm*terbayang2*

zailamohamad said...

sedapnyaaa, kami pon selalu masuk A&W just nak beli foat sahaja;)

mamamarissa said...

ala, sedappppnya...lg puas wat sendiri kan :)

mamamarissa said...

ala, sedappppnya...lg puas wat sendiri kan :)

mrs shaifull said...

sedap plak tgk, dulu kalau teringin nak minum rutbeer float je, terus ke A&W, bila yati dah tunjuk ni, terus blh buat kat umah :)