Friday, June 25, 2010

Janji Kekasih

Hari ni tak nak miss lagi tgk citer Janji Kekasih.
2 episod dah tertinggal, nasib kat tv3 website leh ulang tayang balik.
Citer cam Nur Kasih, ada selitkan unsur keislaman
I likee!!!

pic dari tv3.


11 comments:

mrsharis said...

aku tk pernah tgk lagi..main kul berapa ni?

mamamarissa said...

tak dpt tengok lg...hubby asyik bola, bola, bola...menciiii

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah tengok lagi..slot malam ka ni?

Nurhayati said...

liya: hah malam ni kul9. aku asik lupa sbb tgk imam muda.

mamarissa: takpe bola kul 10.sempat lagi tgk.

elissmie: haah malam ni.. tiap hari jumaat. pas habis citer aliff firdaus tu :)

sI tEDI said...

a'a tgk gak cite ni pelas abesh alif firdaus.
setakat ni layan cerita jumaat malam je sejak nur kasih dulu :)

Dee said...

baru perasan..dh 2 episod ye..sy ni suka merayap jumaat malam..hehehe..nti tgk online jelah..

LIP (^_^) said...

owh baru tau ada cite baru pas baca n3 nih..thanks..

mJ said...

best ek citer nih? ari tu tgk dah episod 3...cam tak blh nk follow jek huhu

AngahSayang2314 said...

yati angah tak pernah lak tengok

Drama Mama said...

macma best ja nih. macam nur kasih kalau sure best...i like! tiap2 malam ka eh?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

mummysyafie said...

tak done nak tengok lagi yati. selalu malam je nor akan concentrate ngan kerja umah. kalau abis awal leh tido awal..hihihi...tp kalau ada masa nx time tu nak gak layan.