Monday, June 28, 2010

Sesame Street: When Elmo Grows Up

Semalam kami ke OU.
Nak jumpe Elmo & Cookie Monster tuk bergambar.
Ingatkan nak beli ticket skali tuk performance dorang,
tapi sayang skali tgk date tu jatuh time bulan puasa.
Adoyai, pe jadah buat bulan puasa..
terus tak jadi nak beli ticket.


Zara cam biasa la, dia ni penakut ngan maskot.
Bila ajak bergambar taknak..sayang sungguh.



Pada kekawan yg nak tgk performance Elmo ni,
bole beli kat axcess ticketing outlets or online.
Date: 3rd - 5th September 2010
Venue: Stadium Bukit Jalil
Harga tiket dari RM65 - RM155

7 comments:

Dee said...

napa u x amik je gambar u ngan elmo sis..u cute gak..

Zuhaini said...

ahahah.. sama la macam alia. asalkan nampak maskot, takut! hihihi

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

aku yg tua pon takot ahahha
tah apsal x buh gambo ko jerk ngan elmo tgk sapa paling comel ahahha

mrsharis said...

tarikh tuuuuu..dh dekat2 due kita tu yati :)

momguess said...

elmo yg cute
bulan puasa tu jiran
adoiii

AngahSayang2314 said...

bagus yati ibadah pose perlu dipenuhkan ngan pahala2 tapi apa2 fikir dahulu sebelum buatttttt...

dah macam promote jer hehehe

Liza said...

tringin nak tgk elmo and the cookie monster but my kids dah besar, maknyer pulak yg over nanti